Magazin The Sinner'ın ikinci sezonu 1 Ağustos'ta başlıyor

The Sinner'ın ikinci sezonu 1 Ağustos'ta başlıyor

Paylaş
The Sinner'ın ikinci sezonu 1 Ağustos'ta başlıyor

USA Network kanalının ilk sezonuyla büyük beğeni toplayan dizisi The Sinner'ın ikinci sezonundan ilk tanıtım yayınlandı

The Leftovers ve Fargo dizileriyle bilinen Carrie Coon'un başrolde yer aldığı sezon 1 Ağustos'ta başlayacak ve sekiz bölüm sürecek.

Haberin Devamı

Cora Tannetti davasının ardından Dedektif Harry Ambrose (Bill Pullman) yeni bir dava için New York'un kırsal bir bölgesine çağırılır. 11 yaşındaki bir erkek çocuk çifte cinayet işlemiştir ve ortada hiçbir neden yoktur. Ambrose konuyu araştırdıkça bölgedeki pek çok karanlık sırrı keşfeder ve sırlarını korumak için her şeyi yapabilecek insanlarla karşı karşıya kalır.

Coon, sezonda zorlu ve gizemli Vera'yı canlandıracak. Vera, kendi isteklerini gerçekleştirmekle yönettiği toplumun ideallerini gerçekleştirmek arasında bocalayan birisi.

The Sinner'ın ilk sezonunun başrolünde Jessica Biel yer almış ve Altın Küre adaylığı kazanmıştı. Ancak aktrist yeni sezonda oyuncu olarak yer almayacak ve yapımcı kadrosunda bulunacak. Kadroda Heather isimli bir dedektifi oynayan Natalie Paul (The Deuce) ve Heather'ın yıllar önce kaybolan lise arkadaşı Hannah Gross (Mindhunter) da yer alıyor.

Haberin Devamı