Yaşam The Walking Dead 7. sezon 1. bölümü izlemek isteyenlere kötü haber!

The Walking Dead 7. sezon 1. bölümü izlemek isteyenlere kötü haber!

Paylaş
The Walking Dead 7. sezon 1. bölümü izlemek isteyenlere kötü haber!

Milyonlarca insanın beğeniyle takip ettiği dizi The Walking Dead'in 7. sezonu dün akşam başladı. Ancak sevilen dizi Türkiye'de artık sadece FX kanalında yayınlanabilecek bunun dışında yıllardır intenetten dizi yayınlayan dizi izleme sitelerinde telif haklarından dolayı yeni bölümler yayınlanamayacak

Tüm dünyada büyük bir merak ve beğeniyle izlenen The Walking Dead 7.Sezonun 1.Bölümü yayınlandı.

Daha önceki sezonlarda her hafta Amerika'da Pazartesi günleri yayınlandıktan hemen sonra aynı gün Türkiye'de de yayınlanmaktaydı. Yayınlanan dizinin yeni bölümü birçok dizi sitesi tarafından alt yazılı olarak hayranlarına ulaştırılabiliyordu. Ancak yeni sezonda dizinin telif haklarına sahip Fox Channel tarafından dizi sitelerine ihtarname gönderilerek telif yasalarına uymaları konusunda uyarı yapıldı.

Türkiye'de dizinin alt yazılarını hazırlayan Nazo82 nikli çevirmden de bundan sonra çeviri yapmayacağını açıkladı. Şimdilik The Walking Dead 7.Sezon Türkiye'de yasal yayıncı olarak FX kanalından izlenebilecek.


Dün akşam Amerika'da yayınlanmaya başlanan The Walking Dead 7.Sezon 1. bölümünde yaşananlar hayranlarını bir kez daha ekran başına kilitlemeyi başardı.


PEKİ NELER OLDU?


İlk kez son bölümde ekran karşısına çıkan kurtarıcıların lideri Negan elinde bulunan dikenli tel sarılı sopa ile Rick'in adamlarından bir kişiyi kendi adamlarına karşılık öldüreceğini söylemişti. Ancak sezon finali esnasında karanlık ekranda seçtiği kişiye vurarken çıkan seslerden başka birşey görünmeden final yapmıştı.

Dün akşam Amerika'da ekranlara gelen The Walking Dead 7. sezon 1.bölümünde hayranların meraklı bekleyişi son buldu. Kısa süre sonrada Türkiye'deki izleyicileri ile buluşan dizide, heyecan dolu sahnelerle adına yakışır başlangıcını yaptı. Negan elindeki sopa ile Glenn'i seçti. Aniden kafasına vurmaya başladı. Glenn Negan tarafından öldürülürken Rick ve ekibi gözyaşlarını tutamadı. Kısa süre içerisinde kafası tamamen parçalanan Glenn adıyla alışık olduğumuz Koreli çocuk yeni sezonda olmayacak.



Sezonun ilk bölümünde hayranlarına büyük heyecan yaşattığı gibi Glenn (Steven Yeun) gibi en sevilen karakterin bu şekilde diziye veda etmesi de travmatik şok yaşattı.


Walking Dead'in yıldızı tutuklandı!


Haberin Devamı