Magazin The Walking Dead 7. sezon 9. bölüm yayınlandı

The Walking Dead 7. sezon 9. bölüm yayınlandı

Paylaş
The Walking Dead 7. sezon 9. bölüm yayınlandı

Dünyada en çok izlenen dizilerden biri olan The Walking Dead 7. sezon yeni bölümü yayınlandı. Tüm fanlarının merakla beklediği bölüm büyük heyecanla izlendi. Tüm bölümleri soluksuz bir şekilde izlenen dizi The Walking Dead 7. sezon 9. bölümüyle ekranlara geldi

THE WALKING DEAD KONUSU:


The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salgınını konu eder. Bu dünyada, zombiler, hikayenin geçtiği bölgenin yerel argosunda “aylaklar” adıyla anılmaktadır. Sadece beyinleri yokedilerek etkisiz hale getirilebilen bu aylaklar, herhangi bir canlıyı yakalayıp parçalayarak yiyen “yaşayan ölüler” olarak betimlenmiştir. Aylaklar, ayrıca, sağlıklı insanları ısırarak veya tahrip ederek içlerindeki zombi virüsünü bulaştırma yoluyla kendileri gibi birer zombiye dönüştürebilmektedir. Seri, bu vahşi zombilerin ortaya çıkışını ve bu ani gelişme sonrasında kendilerini amansız bir yaşam mücadelesi vermek zorunda bulan bir küçük grubun hikâyesini ele almaktadır.

Grubun lideri, zombi salgını öncesi şerif yardımcılığı yapmış olan Rick Grimes’tır. Grup, her fırsatta grubun dinamiğini etkileyen/değiştiren yürüyen zombilerin korkusu ile yüzleşmektedir.

THE WALKING DEAD SON BÖLÜM NİSANDA



Hikayesi aynı adlı çizgi romana dayanan fan tastik dizi, tüm dünyayı etkisi altına alan bir zombi salgınıyla oluşan kaos ortamını ve bu ortamda her şeye rağmen hayatta kalmaya çalışan insanların hikayesini anlatıyor. Bu sezonda da 16 bölüm olarak çekilmesi planlanan The Walking Dead'in 7. sezonun son bölümünün 2 Nisan 2017'de yayınlanması öngörülüyor.


The Walking Dead 7. Sezon 9. bölümden kesitler...




Haberin Devamı