Spor Thomas Doll ile 2 yıl daha

Thomas Doll ile 2 yıl daha

Paylaş
Thomas Doll ile 2 yıl daha

Gençlerbirliği, Alman teknik direktör Thomas Doll'un sözleşmesini 2 yıl daha uzattı

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde düzenlenen ve Gençlerbirliği Başkan Vekili Tarık Artukmaç ile basın sözcülerinden Enis Safi’nin katıldığı imza töreninde Thomas Doll, kendisini 2 yıl daha kırmızı-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Başkan vekili Tarık Artukmaç, kulüp olarak yeni bir yapılanmanın içine girdiklerini belirterek, artık istikrarı yakalamak istediklerini söyledi.

Artukmaç, bu sezon kadroda yer alan yabancılardan verim alamadıklarını ifade ederek, bu konuda hata yaptıklarını kabul etti ve gelecek sezon bu hatalardan ders çıkarmak istediklerini kaydetti.

DOLL: ÇOK SEVİNÇLİYİM

Gençlerbirliği’nin başarılı teknik direktörü Thomas Doll da beklenen Gençlerbirliği’ne ulaşmak için çalışacağını ifade ederek, "Benim için söylenen sözlere teşekkür ederim. İlk günden itibaren kulübümün arkamda durduğunu yüzde 100 hissettim.

Sezon başında benim için ve kulübüm için zor olacağı belliydi. Kulüp içinde gecesini gündüzüne katan personelimizle birlikte yeni yapılanmanın içindeyiz. Bu noktadan yola çıkarak, sözleşme uzatmanın memnuniyetini yaşıyorum. Çok sevinçliyim.

İlk olarak, sezon sonuna kadar puan durumunda iyi yere getirmek istiyoruz. Gelecek sezondan itibaren beklenen Gençlerbirliği’ni oluşturmak için çalışacağım. Camia olarak tek vücut olmalıyız. Gelecekte medyanın İstanbul’dan çok Türkiye ve Ankara’yı konuşmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı