Spor Thomas Müller ve Jupp Heynckes'ten Beşiktaş'a büyük övgü!

Thomas Müller ve Jupp Heynckes'ten Beşiktaş'a büyük övgü!

Paylaş
Thomas Müller ve Jupp Heynckes'ten Beşiktaş'a büyük övgü!

Bayern Münih'in oyuncuları ve hocası, Beşiktaş’ın seyircisini de arkasına alarak oynadığı futbola şapka çıkarttı. Thomas Müller, “Werner’i şimdi daha iyi anlıyoruz” derken Jupp Heynckes, “Avrupa’nın çok az stadında böyle bir atmosfer var” dedi.

Avrupa’nın Barcelona ve Real Madrid’le birlikte son dönemin en iyi 3 takımından biri olan Bayern Münih’te hem teknik direktör Jupp Heynckes hem de yıldız futbolcuları, Beşiktaş’ı ve taraftarına hayran kaldı.

Daha önce Galatasaray’da forma giyen Franck Ribery’nin, takım arkadaşlarını ateşli taraftar desteği konusunda uyardığı, Thomas Müller’in de maç sonunda, Vodafone Park’taki gürültüden dolayı kulaklarından rahatsızlanıp, oyundan çıkmak zorundan kalan RB Leipzig’li Timo Werner’e göndermede bulunarak, “Werner’i şimdi daha iyi anlıyoruz. Islıklardan, kulak zarında baskı oluşuyor. Burada oynamak ve kazanmak, gerçekten önemli bir başarı” ifadelerini kullandı.

"HARİKA BİR MAÇTI"


Sağ bek Rafinha, “Her anlamda harika bir maçtı. Seyirci gerçekten harika, Beşiktaş bu gücü arkasına alarak oynamayı çok iyi biliyor. Sonuçta ilk maçta aldığımız bir skor var ve buna rağmen seyirci, rakibimizin oyundan kopmamasını net anlamda sağladı” dedi. Heynckes de, “Avrupa’da çok az sayıda stadyumda bulunan bir atmosfer vardı. Etkilenmemek elde değildi. Beşiktaş çok iyi bir takım” vurgusunu yaptı.

Haberin Devamı