Gündem THY, bugün 100 seferini iptal etti

THY, bugün 100 seferini iptal etti

Paylaş
THY, bugün 100 seferini iptal etti

THY, bugün 100 seferini iptal etti

Türk Hava Yolları (THY), İzlanda’daki yanardağın patlaması sonucu yayılan kül bulutları nedeniyle bugün karşılıklı olarak yaklaşık 100 seferini iptal etti.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, THY’nin, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Avrupa’nın çeşitli kentlerine yapacağı 40’ın üzerinde seferi iptal edildi.
Ayrıca, Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan yapılması gereken Amsterdam ve Frankfurt seferi ile Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan Londra Stansted Havalimanı’na ve Eskişehir’den Brüksel’e olan seferler de iptal oldu.

Bu arada, Atina, Barcelona, Basel, Belgrad, Budapeşte, Donestk, Kişinev, Leningrad, Lizbon, Lvov, Lyon, Madrid, Moskova, Nice, Odesa, Bükreş, Paris, Piriştina, Roma, Sofya, Tiran, Üsküp, Viyana ve Zagreb’e olan seferlerde bir sorun bulunmadığı bildirildi.

THY’nin, Atatürk Havalimanı’ndan iptal ettiği yurt dışı noktalar arasında Zürih, Münih, Brüksel, Stuttgart, Milano, Düsseldorf, Cenevre, Hamburg, Helsinki, Venedik, Dublin, Köln, Stockholm, Hannover, Berlin, Bologna, Nürnberg, Amsterdam, Prag, Londra ve Manchester gibi kentler bulunuyor.

Haberin Devamı