Gündem THY'den Ukraynalı yolculara yeni hizmet

THY'den Ukraynalı yolculara yeni hizmet

Paylaş
THY'den Ukraynalı yolculara yeni hizmet

THY, Ukrayna'dan İstanbul'a uçan transit yolcular için stopover (duraklama) uygulamasını başlattı. İstanbul'da 20 saatten fazla bağlantı süresi bulunan yolcular ücretsiz konaklama hizmetinden faydalanabilecek

THY, Ukrayna'dan ABD, Kanada, Kolombiya, Venezuela, Panama, Küba, Arjantin ve Brezilya,Birleşik Krallık, İrlanda, Seyşeller, Mauritius, Gürcistan, Azerbaycan, Tayland, İsrail, İtalya, Fransa, İspanya, Yunanistan, Almanya, Avusturya, Hollanda, Çek Cumhuriyeti, İsviçre, Belçika ve Danimarkaya gidecek yolcular için Stopover (Stopover) uygulamasına başlıyor.

ÜCRETSİZ KONAKLAMA HİZMETİ


Ukrayna'nın Kiev, Odessa, Harkov, Lviv, Herson ve Zaporoje kentlerinden, İstanbul üzerinden aktarmalı uçan THY yolcularına İstanbul'da ücretsiz konaklama hizmeti sağlanacak.

Ekonomi sınıfı yolcular dört yıldızlı otelde bir gece, business sınıf yolcular beş yıldızlı otelde iki gece ücretsiz konaklayabilecek.

Stopover uygulamasından, İstanbul'da bağlantı süresi en az 20 saat olan ve İstanbul üzerinden gidiş-dönüş bileti bulunan yolcular yararlanabilecek.