Ekonomi THY, dünyanın en ünlü gökdelenine kondu

THY, dünyanın en ünlü gökdelenine kondu

Paylaş
THY, dünyanın en ünlü gökdelenine kondu

Türk Hava Yolları (THY), dünyanın en ünlü ofis binalarından biri olarak kabul edilen Empire State Building'de kendine ofis tuttu

New York Observer gazetesinin emlak sayfalarında yer alan haberde “New York uçuşlarını artıran şirketin, şehrin en ünlü gökdelenine konması şaşırtıcı değil” ifadesine yer verildi.

Haberin Devamı

THY, New York ve İstanbul arasındaki uçuşlarını yüzde 30 oranında artırdıktan birkaç ay sonra, Empire State Building’in 75’inci katında, 550 metrekarelik bir ofis kiraladı. THY, bu şekilde aynı binadaki Air China ve Lufthansa gibi rakipleriyle de komşu oldu.

Toplamda 142 uçaklık filoya sahip olan THY, Westbury’deki ofisinden yeni yerine bu ay içinde taşınacak. ABD’li emlak şirketi W&H Properties’den Fred Posniak, “Uluslararası havayolu şirketlerinin Empire State Building’de yer alması gayet mantıklı bir hareket.

Uluslararası kitlelere ulaşmaya çalışıyorlar ve bu kitle dünyanın en ünlü ofis binasıyla örtüşüyor” dedi. Son yıllarda, 550 milyon dolar maliyetine neden olan bir yenileme sürecinden geçen binanın diğer kiracıları arasında İnsan Hakları İzleme Örgütü, İtalyan havayolu şirketi Alitalia da yer alıyor.

Haberin Devamı