Gündem THY özür diledi

THY özür diledi

Paylaş
THY özür diledi

Türk Hava Yolları (THY) dün ve bugün yaşanan hava şartları sonrası yapılan sefer iptalleri ve aksaklıklarla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Dün ve tüm haftasonu yaşanması muhtemel sefer iptalleri, aksaklıklar ve sebep olduğumuz sıkıntılar için özür dileriz" denildi

THY'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle: “Dün ve tüm haftasonu yaşanması muhtemel sefer iptalleri, aksaklıklar ve sebep olduğumuz sıkıntılar için özür dileriz. Dün yaşanan hava muhalefeti sebebi ile pek çok uçuşumuzun İstanbul'a inemeyerek; farklı noktalara inmek zorunda kalması (divert ) sadece İstanbul çıkışlarında iptal olan seferlerimizin yolcularını değil ; diğer şehirlere inmek zorunda kalan tüm uçak ve ekiplerinin planlandığı diğer seferleri de olumsuz etkilemiştir.

Haberin Devamı

İstanbul'da yaşanan kötü hava şartları ve iptaller sebebi ile binlerce yolcumuz otellere alınmıştır. Gerek otellerde yaşanan doluluklar ve yer bulamama sıkıntısı; gerek İstanbul'da ulaşımda yaşanan sorunlar sebebi ile; vermeye çalıştığımız otel hizmetini layığı ile yerine getirememiş olmaktan ötürü üzgünüz. Aynı şekilde; çağrı merkezinde yaşanacak olası yoğunluklar sebebi ile önlemler alınmış olmakla beraber; iptalden etkilenen yolcu sayısının yüksek oluşu sebebi ile hatlarda yoğunluk ve beklemeler olmaktadır.

İptal seferlerimizin duyurusu web sitemizden yapılmaktadır ve buradan en güncel bilgi alınabilir. İptal sebebi ile biletini iade etmek isteyen yolcularımız bu işlemlerini daha sonra herhangi bir satış ofisimizden de yaptırabilir. Yaşanan iptaller sebebi ile biletler herhangi bir ceza / kesinti olmaksızın iade edilecektir. Ayrıca şikayetlerinizi web sitemizde yer alan geri bildirim formu ile de bize iletebilirsiniz. En hızlı şekilde ele alarak sizlere geri dönüş yapılacaktır"

Haberin Devamı

Faik KAPTAN / DHA