Gündem THY servisi kaza yaptı: 3 ölü, 7 yaralı

THY servisi kaza yaptı: 3 ölü, 7 yaralı

Paylaş
THY servisi kaza yaptı: 3 ölü, 7 yaralı

Atatürk Havalimanı'na personel götüren servis midibüsü, sağ ön lastiğinin patlaması sonucu bariyerlere çarparak devrildi.

Kaza O- 1 Karayolu Yenibosna Kuleli mevkii Edirne istikametinde 06:00'da meydana geldi. THY personelini taşıdığı öğrenilen 34 EG 1811 plakalı midibüs edinilen bilgiye göre sol ön lastiğinin patlaması nedeni ile kontrolden çıkarak önce yol ortasında bulunan metrobüs bariyerlerine çarptı, ardından da devrildi.

Kazada araçtan yola fırlayan 3 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı. Ölenlerin isimlerinin Selçuk Uludağ, Orhan Avcı ve Yaşar Çetin olduğu öğrenildi.

Yaralılar Bakırköy Devlet Hastanesi ve yakın hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle kapanan O-1 Karayolu'nun havaalanı istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

TEM'DE AYRI BİR KAZA: 12 YARALI


Bu arada, TEM otoyolu Sultangazi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında bir minibüs önündeki otomobile çarptı. İki araçta bulunan toplam 12 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza 06:00 sıralarında TEM otoyolu Gazi Mahallesi mevkii Edirne istikameti Akşemsettin viyadüğü üzerinde meydana geldi.

Önündeki 34 BM 4019 plakalı otomobile çarpan 34 VIB 10 minibüs, otomobili bir süre sürükledi. Kazada her iki araçta bulunan toplam 12 kişi yaralandı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile çevre hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeni ile TEM otoyolunda trafikte bir süre yoğunluk yaşandı

DHA