Ekonomi THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı CNN International'a konuk oldu

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı CNN International'a konuk oldu

Paylaş
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı CNN International'a konuk oldu

Türkiye’nin küresel ölçekteki en değerli markası olan Türk Hava Yolları’nın Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, CNN International’ın ünlü ekonomi programı Quest’e konuk oldu. Program sunucusu Richard Quest’in sorularını yanıtlayan İlker Aycı önemli açıklamalarda bulundu

Türkiye’nin bayrak taşıyıcı markası Türk Hava Yolları 122 ülke ve 304 noktadaki operasyonları ile dikkat çeken Türk Hava Yolları, Amerikan CNN International kanalında Quest programında konu oldu.

Haberin Devamı

Türk Hava Yolları’nın başarısında liderlik rolünü üstlenen Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı programda Türk Hava Yolları’nın başarı hikayesini aktardı.

'MUHTEŞEM LOKASYON KUSURSUZ ORGANİZASYON'

Türk Hava Yolları’nı bugünkü başarıya taşıyan dönüm noktalarını, stratejik fırsatları ve hedefleri aktaran İlker Aycı bu başarıyı “Muhteşem lokasyon, kusursuz organizasyon” sözleri ile özetledi.

İstanbul’un dünyanın en çok ziyaret edilen altıncı merkezi olduğunu ve İstanbul’u bir marka değeri olarak değerlendirdiklerini belirten İlker Aycı “İstanbul’un sahip olduğu eşsiz güzellikleri, tarihi ve lokasyonu; planlı, programlı ve organize çalışmalar ile tamamlıyoruz.” dedi.

Şirketin bugün geldiği noktada kriz yönetiminin de büyük bir önemi bulunduğunu aktaran M. İlker Aycı, 2015 yılında rekor gelir elde eden şirketin başarısının süreklilik arz ettiğini, ancak 2016 yılında yaşanan ve havacılık dünyasını direkt etkileyen olaylar nedeniyle başarı sürecinin duraksadığını söyledi.

Haberin Devamı