Ekonomi THY'de Manchester United rüzgârı

THY'de Manchester United rüzgârı

Paylaş
THY'de Manchester United rüzgârı

Türk Hava Yolları filosunun en büyük uçaklarından olan TC-JJC kuyruk tescilli, Boeing 777-300 ER tipi uçağını da Manchester United renklerine boyadı

Türk Hava Yolları, ulaşım sponsoru olduğu dünyaca ünlü futbol kulüpleri ile yaptığı sözleşmelerin gereklerini yerine eksiksiz getirmeye devam ediyor.

Dünyanın en ünlü futbol takımları Barcelona ve Manchester United’a sponsor olan THY bu sponsorluklarla tüm dünyada adından bahsettirmişti.

Boeing 737 tipi iki uçağını Barcelona ve Manchester United futbol takımlarının renk ve logoları ile süsleyen THY şimdi filosunun en büyük uçaklarından olan TC-JJC kuyruk tescilli, Boeing 777-300 ER tipi uçağını da Manchester United renklerine boyadı.

Ünlü kulübün amblemi ile ‘Manchester United’in Resmi Ortağı’ yazısı yapıştırılan ‘Karadeniz’ isimli Boeing 777, park halinde olduğu Atatürk Havalimanı apronunda dikkat çekti.

‘Karadeniz’ isimli B 777 uçağının Manchester United futbol takımını yaz turu kapsamında Şikago’ya götürdüğü, bu nedenle ünlü kulübün renk ve logoları ile süslendiği öğrenildi.

Murat ÇAKIR/İstanbul (DHA)

Haberin Devamı