THY'de uçan aşçı dönemi

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul-New York hattında 'Uçan aşçı' uygulamasına başladı

Salı, 27 Nisan 2010 - 05:00

THY'de uçan aşçı dönemi

Uygulamayla İstanbul-New York uçuşlarındaki ‘first’ ve ‘business’ yolcularının yemeğini uçaktaki aşçılar yapacak.

THY’nin ikram hizmetlerinden sorumlu iş ortağı Turkish Do&Co ile daha önce deneme amaçlı gerçekleştirilen uygulama sürekli hale getirildi.

THY, uygulamayı Chicago ve Tokyo hatlarında da başlatacak. THY’dan yapılan açıklamada THY’nin Türkiye’de ilk kez uzun mesafeli uçuşlarda ‘uçan aşçı’ konseptini başlattığı belirtilerek “Turkish Do&Co aşçıları, first ve business sınıflarındaki mönü konseptini yolcuya tanıtacak ve kabin ekibine yemeğin hazırlanmasında destek sağlayacak” denildi.