Ekonomi THY'nin Business Class yüzü Wozniacki

THY'nin Business Class yüzü Wozniacki

Paylaş
THY'nin Business Class yüzü Wozniacki

Ünlü tenisçi Caroline Wozniacki, THY'nin "Business Class" yüzü seçildi

TED Spor Kulubü’nün Tarabya’daki binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Wozniacki, mesleği gereği bir çok ülkeye gittiğini belirterek, dünyanın birçok yerine uçuşu olması dolayısıyla THY gibi harika servisi olan bir firma ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Wozniacki, "2006 yılında ilk bayanlar turnuvası şampiyonluğumu Türkiye’de kazandım. Türkiye benim için çok özel bir ülke. THY ailesinin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

THY’nin Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu da THY’nin son zamanlarda çok önemli atılımlar yaptığına dikkati çekerek, 2011’in kendileri için çok önemli bir yıl olacağını, bu kapsamda 20 adet geniş gövdeli uçak satın alacaklarını bildirdi.

"ANLAŞMADA TEDBİR MADDESİ YOK"

Bir gazetecinin, "Kobe Bryant’ın THY ile yaptığı anlaşmadan sonra Ermeni lobisinden tepkiler aldığını ve Caroline Wozniacki ile ilgili anlaşma maddesinde herhangi bir tedbir maddesinin konulup konulmadığına" ilişkin sorusuna Çizmecioğlu, bu tür hadiselerin her zaman olabileceğini, THY’nin ticari bir şirket olduğunu, dolayısıyla dünyadaki herkesle çalışabileceğini belirterek, Caroline Wozniacki ile yaptıkları anlaşmada böyle bir madde olmadığını kaydetti.

Caroline Wozniacki de, "2006 yılında Türkiye’de kazandığı turnuva ile THY’den gelen teklifi kabul etmesi arasında bir ilişki bulunup bulunmadığı ve teklifi kabul ederken tereddütü olup olmadığı" sorusuna verdiği yanıtta, THY’nin teklifini kabul etmekte hiç tereddüt etmediğini söyledi.

Kendisinin THY ile önceden de uçuş yaptığını ve Türkiye’ye her geldiğinde güzel anılarının aklına geldiğini anlatan Wozniacki, uzun yıllar bu ailenin bir parçası olmak istediğini belirtti. Toplantıya, THY Kurumsal İletişim Başkanı Zeki Çukur da katıldı.

Haberin Devamı