Yaşam Tiffany’de Kahvaltı rüyası gerçek oldu

Tiffany’de Kahvaltı rüyası gerçek oldu

Paylaş
Tiffany’de Kahvaltı rüyası gerçek oldu

Audrey Hepburn’nün başrolde oynadığı Tiffany'de Kahvaltı filmi artık gerçek oldu! İşte markanın imzası haline gelen mavi tonlarıyla süslenmiş yeni Tiffany Blue Box Café...

Audrey Hepburn’nün Holly Golightly karakterini canlandırdığı, Truman Capote’nin kült filmi Breakfast at Tiffany’s unutulmaz giriş sahnesiyle yıllar önce akıllara kazındı.



Filme adını veren sahnede siyah Givenchy elbisesi, kedi gözlükleri ve incileriyle Tiffany’nin Fifth Avenue’deki mağazasının vitrinlerine bakarken kahvaltı yapan Holly Golightly, bu hayaliyle genç kadınların idolüne dönüştü. Ve şimdi de bu New York rüyası gerçek oluyor. Mücevher mağazası Tiffany, Audrey Hepburn’nün ikonik sahnesinden 56 yıl sonra kapılarını bir kafe olarak açtı.



Tiffany’nin dördüncü katında yer alan the Blue Box Café’nin bu hafta sonu açılışı, sosyal medyadan kısa sürede yayıldı. Kafenin tasarımına ve estetik anlayışına, tabiki de Tiffany’nin meşhur mavi rengi hakim oldu. Böylelikle Tiffany, içinde kahvaltı seçeneğinin de bulunduğu kafesiyle, Holly Golightly karakteri dahil olmak üzere birçok kadının hayalini gerçekleştirdi. Siz de New York’u ziyaret ederseniz, Audrey Hepburn’ün hayallerindeki kahvaltı noktasına uğramayı unutmayın!

Haberin Devamı