Gündem Tiger Woods'dan tarihî vuruş

Tiger Woods'dan tarihî vuruş

Paylaş
Tiger Woods'dan tarihî vuruş

Dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods, Boğaz Köprüsü'nde Asya'da Avrupa kıtasına tarihi bir vuruş gerçekleştirdi. Bu tarihi vuruş için bir süre Boğaz Köprüsü'nde Asya'dan Avrupa'ya geçiş tek şerit halinde yapıldı. 14:15'te kısmen kapatılan yol, 15:00 itibariyle eski haline döndü

Dünyanın 1 numarası Woods'un vuruşu öncesi saat 14.10 sıralarında köprü kısmen trafiğe kapatıldı.

Haberin Devamı

Woods, helikopter ile köprüye indi. Tiger Woods golf sopasını, iki kıtayı birleştiren köprü üzerinde Asya'dan Avrupa'ya sallayarak, tarihi vuruşlar gerçekleştirdi. Woods, gösterisini Avrupa'dan Asya'ya geçiş yönü trafiğe kapatılan köprü üzerinde oluşturulan özel alanda yaptı.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer12957","12957","201311","12957-78101.jpg");

Boğaz Köprüsü'nün üzerinde Asya'dan Avrupa'ya tarihi bir vuruş gerçekleştiren Woods için dünyanın birçok yerinden gazeteci İstanbul'a geldi.

ORGANİZASYONUN ÖDÜLÜ 7 MİLYON DOLAR

Aynı zamanda "Turkish Airlines Open 2013" Golf Turnuvası'nın açılışı anlamı taşıyan vuruş sonrası Tiger Woods ve dünyanın en iyi golfçüleri, Avrupa'nın en yeni ve en heyecan verici golf turnuvasında büyük bir rekabete girecek.

Haberin Devamı

Turnuva takviminde Race to Dubai öncesi önemli bir yer tutan ve dünya sıralamasında birinciliği olan Tiger Woods'un da katılacağı 7 Milyon dolar ödüllü "The Turkish Airlines Open 2013", 7-10 Kasım tarihleri arasında Antalya'nın Belek Beldesi'nde gerçekleşecek.

78 GOLFÇÜ YARIŞACAK

"Turkish Airlines Open 2013" Golf Turnuvası, 7-10 Kasım günlerinde Serik'in Belek beldesinde düzenlenecek.

7 milyon dolar ödüllü turnuvada aralarında dünyaca ünlü golf oyuncusu Tiger Woods'un da yer aldığı 78 profesyonel mücadele edecek. PGA European Tour'un final serisinin 3. ayağı olan ve Türk Hava Yolları (THY) ana sponsorluğunda "Turkish Airlines Open 2013" adıyla düzenlenen turnuva, Belek'teki The Montgomerie Maxx Royal Otel tesislerinde gerçekleştirilecek.

Geçen yıl Antalya'da düzenlenen Turkish Airlines World Golf Final'a da katılan ve 14 kez "major şampiyon" olan ünlü golfçü Tiger Woods'un da yer alacağı turnuvada, 78 profesyonel mücadele verecek.