Magazin Tim Roth: Dedem iğrenç bir tecavüzcüydü

Tim Roth: Dedem iğrenç bir tecavüzcüydü

Paylaş
Tim Roth: Dedem iğrenç bir tecavüzcüydü

İngiliz aktör ve yönetmen Tim Roth dedesiyle ilgili şoke eden itiraflarda bulundu. Roth çocukluğunda dedesinin tacizine uğradığını itiraf etti

Çocukluk yıllarında birçok kez cinsel istismara maruz kaldığını söyleyen İngiliz aktör ve yönetmen Tim Roth, en sonunda söz konusu tacizcinin dedesi olduğunu açıkladı. İngiliz The Guardian gazetesine konuşan 55 yaşındaki aktör, hem babasının hem de kendisinin, yıllarca dedesinin tacizine uğradığını söyledi.

İlk yönetmenlik deneyimi olan 1999 yapımı ‘The War Zone’ (Savaş Alanı) adlı ensest temalı filmi de bu nedenle çektiğini söyleyen Roth, “Dedem iğrenç bir tecavüzcüydü. Çocukluk yıllarından ergenlik dönemine kadar onun tacizine uğradım. O filmi de kendi iç dünyamdaki çalkantıları toplumla paylaşmak istediğim için çektim” dedi.

‘En şansızı babamdı’


Babasının kendisi kadar şanslı olmadığını da vurgulayan ünlü aktör, “Neticede onu dedem büyüttü. Beni ise babam. Çok kötü, travmatik bir çocukluk dönemi geçirmiş. Ruhu tamamen çökmüştü. Ama her şeye rağmen çok eğlenceli biriydi, onu çok severdim” ifadelerini kullandı. Tüm aile üyelerinin dedesinin sapkın tavırlarını bildiğini de sözlerine ekleyen Roth, “Sanki herkesin ağzı vardı da konuşamıyordu. Kimse ne yapması gerektiğini bilmiyordu. Neyse ki şu an yaşamıyor” dedi.

Haberin Devamı