Spor Timsah Arena ihalesi posta yüzünden ertelendi

Timsah Arena ihalesi posta yüzünden ertelendi

Paylaş
Timsah Arena ihalesi posta yüzünden ertelendi

Bursa Büyükşehir Stadyumu'nun 11 Nisan Pazartesi günü imzalanması planlanan ihalesi, posta gecikince ertelenmek zorunda kaldı

Bursa Büyükşehir Stadyumu’nun 11 Nisan Pazartesi günü imzalanması planlanan ihalesi, postanın 7 günlük bir gecikmesi nedeniyle önümüzdeki haftaya ertelendi. 17 Şubat’ta 32 firmanın katımlıyla ilk ihalesi gerçekleştirilen dev timsah şeklinde 44 bin kişilik Bursa Büyükşehir Stadyumu’nun, 11 Nisan pazartesi günü imzalanması planlanan ihalesi postanın 7 günlük bir gecikmesi nedeniyle önümüzdeki haftaya ertelendi.

Haberin Devamı

Bursa Büyükşehir Belediye Başka’nı Recep Altepe konuyla ilgili şunları söyledi: "Bursa Büyükşehir Belediye Stadyum ihalesinin postadaki 7 günlük gecikme nedeniyle önümüzdeki haftaya ertelenmesi doğrudur.

Bu da çok önemli bir sorun değil, çünkü önümüzdeki hafta pazartesi günü ihaleyi kazanan firmanın açıklanmasının ardından bu firma ile sözleşmeyi imzalayacağız ve temel atma çalışmalarımız hızlanacak."

KİMSENİN KUŞKUSU OLMASIN

Sözleşmenin imzalanmasıyla yasal süreci tamamlanan dev projenin önündeki en önemli engelin aşılmış olacağını söyleyen Altepe,"Veledrom’da yapılacak stat ile ilgili deplase çalışmalarımız devam etmekte. Geçen süre kayıp bir süre değildir. Tüm projelerimiz hazır. Kazanılan firmayla ihalenin imzalanmasıyla stadımızın temel atma işlemine anında başlamış olacağız. Söz verdiğimiz sürede stadımızı tamamlayacağız kimsenin kuşkusu olmasın"diye konuştu.

Haberin Devamı