Spor Timsah hedefe yürüyecek

Timsah hedefe yürüyecek

Paylaş
Timsah hedefe yürüyecek

Timsah hedefe yürüyecek

Bursasporlu futbolcular şampiyonluğa inanıyor. Yeşil-Beyazlı takımın genç savunmacısı Tuna Üzümcü, şampiyonluk iddialarının devam ettiğini belirterek “Futbolcular olarak bu stresi kaldırabilecek gücümüz var. Her maçı tek tek değerlendiriyoruz. Rakiplerin aldığı sonuçlarla ilgilenmiyoruz. Moral bozmadan belirlenen hedefe doğru yüreyeceğiz” dedi. Stelian Kirita ise İstanbul Belediye yenilgisini unutup Antalyaspor maçını düşünmeye başladıklarını ifade ederek “Yenilgiyi konsantrasyon eksikliğine bağlıyo

Haberin Devamı

rum. Eğer iyi konsantre olursak Antalyaspor maçını yüzde 100 kazanırız” diye konuştu. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Trabzonsporlu Engin Baytar ve Antalyasporlu Yalçın Ayhan’a 2’şer maç ceza verdi.

Kurul, dünkü toplantısında, Ziraat Türkiye Kupası’nda 25 Mart’ta oynanan Trabzonspor-Antalyaspor maçında, rakip takım futbolcusuna yönelik kural dışı hareketleri nedeniyle Engin ve Yalçın’ı 2’şer maçla cezalandırdı.

AVANTAJ BİZDE

Bursaspor yöneticisi İrfan Koç, fikstür olarak rakiplerine göre daha avantajlı olduklarını söyledi. Koç, “İstanbul Belediye yenilgisi bizi yolumuzdan çeviremez. Bu yenilgiyi erken uyarı olarak değerlendiriyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımız bundan sonraki maçlara daha inançlı ve hırslı hazırlanacak. Avantajımızı sezon sonuna kadar koruyup hedefe ulaşacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı