Spor Timsah iddialı

Timsah iddialı

Paylaş
Timsah iddialı

Bursaspor'un 4 yıldızı Ali Tandoğan, Volkan Şen, Sercan ve Vederson yeni sezonda başarılı olacaklarını vurgulayıp “Şampiyonluk unvanımızı koruyacağız” dediler

Avusturya’da yeni sezona hazırlanan Bursaspor’un 4 yıldızı Ali Tandoğan, Volkan Şen, Sercan Yıldırım ve Vederson iddialı açıklamalarda bulundu. 4 oyuncu yeni sezonda çok başarılı olacaklarını vurgulayıp “Geçen sezon burada kamp yaptık şampiyon olduk. İnşallah bu sene de uğurlu gelir ve şampiyon oluruz. Hedefimiz şampiyonluk unvanımızı korumak” dediler.

Haberin Devamı

Volkan Şen, “Şampiyonlar Ligi’nde gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. İspanya’da oynamak isterim. Kendime inanıyorum ve güveniyorum” ifadelerini kullanırken, Ali Tandoğan şöyle konuştu: “Şampiyonlar Ligi zorlu bir periyot. Üst seviyedeki takımlar çıkacak. Çok çalışmak gerekiyor. Koşu kapasitesi çok yüksek bir lig. Süper Lig’de 10 kilometre koşuyorsanız, orada 12-13 kilometre oluyor. Topun çok hızlı döndüğü, her saniye gol atacak futbolcuların olduğu ligde oynayacağız. Bu bizim için tecrübesizlik, ama çok iyi takımız. Barcelona gelsin diyorlar, ama bence gelmesin. Taraftarlarımız izlemek ister, ama gruptan çıkabilmek istiyoruz. Bunun için de güçsüz takımlar olması lazım.”

Kondisyon yönünden ağır bir kamp geçirdiklerini ifade eden Sercan da “Ertuğrul Sağlam, antrenman bilgisi yüksek bir teknik direktör. Bu da sezonda olumlu yansır. Takıma güzel takviyeler oldu. İnşallah bu takım güzel işler yapacak” şeklinde konuştu. Yeni transfer Vederson da takıma çok çabuk alıştığını belirterek “Burada olmaktan çok mutluyum. İyi bir sezon geçirmek ve sakatlığın yaşanmadığı bir yıl olmasını istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

Emre KOŞAK / DHA