Tuncay Hoş Timsah ısınıyor
HABERİ PAYLAŞ

Timsah ısınıyor

Devler Ligi arenasına çıktığı ilk maçta deneyimsizliğinin kurbanı olan ve Valencia’dan fark yiyen Bursaspor, kendisi gibi Premier Lig’e firesiz başlayan Glasgow Rangers’la kozlarını paylaştı. Kalemize ilk organize geldikleri atakta rakibe golü ikram ettik. Ali-Stepanov ikilisi Naismith’in dokunuşunu sadece seyretti. Alıştığımız bir manzara. Türk takımlarının Avrupa kupalarında kolay gol yeme hastalığı sürüyor.

[[HAFTAYA]]

Gözünüzün önüne Karpaty Lviv- Galatasaray, Fenerbahçe-PAOK maçlarını getirin. Değişen bir şey yok. Süper Lig’de yaptığınız hatalar affedilebiliyor, ancak Şampiyonlar Ligi gibi üst düzey organizasyonda hatalarınız tolere edilmiyor işte. Ergiç’in sakatlanmasının ardından oyuna giren Insua, ofansif anlamda Bursaspor’a zenginlik getirdi. Arjantinli oyuncu fizik-kondisyon açısından iyi seviyeye gelmiş.

Haberin Devamı

Geriden geldi top aldı, takımını iyi organize etti. Bursaspor’a ileride çok şeyler katacağı kesin. 1-0’dan sonra İskoç ekibinin skoru korumak için kendi yarı alanına gömülmesi, temsilcimizi daha da cesaretlendirdi. İkinci yarı Rangers’ın yarı alanında oynanırken, tüm hatlarıyla rakip kaleye yüklenmesine rağmen Bursaspor pozisyon üretmekte güçlük çekti. Yeşil-Beyazlı takım oyun ve mücadele anlamında ilerisi için umut verdi. Bu yenilgiden yeni tecrübeler ve dersler çıkarmalıyız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder