Spor Timsah'ın aslan avı

Timsah'ın aslan avı

Paylaş
Timsah'ın aslan avı

Son şampiyon Bursaspor, Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray'ı ligde 18 yıl sonra mağlup edip 2'nci hafta sonunda liderliğe yükselirken Cim Bom'u son sıralara gönderdi. Bursaspor'un gollerini 15 ve 83'te İvan Ergiç attı. Bu yenilgiyle Aslan ligin en kötü başlangıçlarından birini yapmış oldu

Süper Toto Süper Lig’e Sivasspor yenilgisi ile başlayan Galatasaray, kendi evinde Bursaspor’a 18 yıl sonra kaybetti, sezonun ikinci haftasını da puansız kapadı. Galatasaray 20 yıl sonra sezona en kötü başlangıç yapmış oldu: 0-2.

Haberin Devamı

Dakika 15: Sağdan Volkan’ın ceza sahasına yerden gönderdiği topu kaleci Ufuk’tan önce Neill müdahale ederek çelerken, penaltı noktası üzerinde Ergiç kontrol ettikten sonra yaptığı vuruşla topu filelere gönderdi: 0-1.
Dakika 29: Barış’ın uzun ortasında ceza sahası içinde Kewell topu kafayla Mustafa Sarp’ın önüne indirdi. Bu oyuncu kötü vurdu Ivankov topu kontrol etti. Dakika 32: Mustafa Sarp’ın kaptırdığı topla sağ kanattan Volkan hareketlenerek ceza sahası önüne kadar gelirken, pasını Batalla’ya gönderdi. Ceza sahası içinde müsait durumda Batalla kötü vurdu.
Dakika 35: Kewell’ın ortaladığı topu Neill kafayla Baros’un önüne indirirken, Çek golcü müsait pozisyonda çok kötü bir vuruş yaparak topu yandan auta gönderdi. Yine aynı dakikada ceza sahası dışından Kewell’ın sert vuruşunda, kale direğinin hemen dibinde Ivankov topu kornere çeldi.
Dakika 42: Ayhan’ın kafayla ceza sahasına gönderdiği topla hareketlenen Baros’un sağ çaprazda dönerek vuruşunda, ayak koyan Ömer topu kornere göndererek tehlikenin büyümesini önledi.
Dakika 76: Volkan sağdan daldı, topu ortaya çıkardı, Ergiç bomboş pozisyonda topa dokunamadı, Bursa fırsattan yararlanamadı.
Dakika 83: Ergiç’in ceza sahasının dışından vuruşunda Neill’in ayağına çarpan top Galatasaray ağlarına gitti:0-2

Haberin Devamı

Arda EROL