Spor Timsahlar 'saltanatı' sallıyor

Timsahlar 'saltanatı' sallıyor

Paylaş
Timsahlar 'saltanatı' sallıyor

Bursaspor, bu sezon karşılaştığı Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile oynadığı 4 maçın 3'ünden galibiyetle ayrıldı

Zirveye oynayan takımlarla bu sezonki ilk maçını 5. haftada Fenerbahçe ile sahasında yapan yeşil-beyazlı takım, iyi bir performans sergilemesine karşın sahadan 1-0 yenik ayrılmıştı.

Bursaspor daha sonra 14. haftada Galatasaray’ı konuk etti. "Yeşil timsahlar" Volkan’ın 57. dakikadaki golüyle sahadan 3 puanla ayrılmasını bildi ve bu sezon zirve yarışında iddialı olduğunu gösterdi.

BEŞİKTAŞ MAÇINDA DA 2-1 GERİDEN GELDİLER

İlk yarının son haftasında Bursaspor bu kez Beşiktaş’a konuk oldu. Ozan İpek’in 19. dakikada attığı golle deplasmanda 1-0 öne geçen Bursaspor, daha sonra bu üstünlüğü koruyamayarak 2-1 yenik duruma düştü.

Turkcell Süper Lig’in fizik gücü en iyi takımları arasında yer alan yeşil-beyazlılar, bitime 5 dakika kala Ergiç ve Zapotocny’nin golleriyle geriden gelip 90 dakikayı 3-2 galibiyetle bitirmeyi bildi.

FENERBAHÇE'YE DE AYNI TARİFE: 3-2

Bursaspor, dünkü Fenerbahçe maçında da güçlü rakibine Beşiktaş tarifesini uyguladı. İlk 20 dakikada 2-0 yenik duruma düşen yeşil-beyazlı takım, önce Batalla ile farkı bire indirdi ve devre 2-1 ev sahibi takımın lehine sonuçlandı.

Sezon başında sakatlığı nedeniyle fazla forma şansı bulamayan ancak iyileştikten sonra adeta yıldızı parlayan Ozan İpek, 85. dakikada takımına beraberliği getiren golü kaydederken, maçın 1’nci uzatma dakikasındaki golüyle de "3 puanın" mimarı oldu.

Bursaspor bu sonuçlarla, "3 büyük" diye adlandırılan Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile bu sezon oynadığı 4 lig maçından 3 galibiyet, bir yenilgiyle ayrılmış oldu. Yeşil-beyazlı takım, bu 4 maçta rakip fileleri 7 kez havalandırırken, kalesinde 4 gol gördü.

Haberin Devamı