Spor Timsah'ta Batalla krizi!

Timsah'ta Batalla krizi!

Paylaş
Timsah'ta Batalla krizi!

Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Pablo Batalla'nın takımdan ayrılmak istediğini menajeri aracılığıyla yönetime ilettiği iddia edildi

Yerel gazeteler şok gelişmeyi manşetlerine taşırken, genel direktör Ayhan Barışıcı ise bugün saat 16.00'daki toplantıda çıkan haberlerle ilgili görüşeceklerini ancak Batalla'nın kendilerine böyle bir taleple gelmediğini söyledi.

Bursaspor'un şampiyonluğunda büyük emeği olan ve geldiği günden bu yana takımı sırtlayan Pablo Martin Batalla'nın, teknik direktör Christoph Daum ile anlaşamadığı gerekçesiyle menajeri Suzan Naguf aracılığıyla ayrılmak istediğini bildirdiği iddia edildi. Bu gelişme yeşil beyazlı camiada şok etkisi yaratırken, Genel Direktör Ayhan Barışıcı, dünkü antrenmanda da hiçbir problem yaşanmadığını, Batalla'nın da böyle bir müracaatının olmadığını söyledi.
Bugün saat 16.00'da toplantı olduğunu ve çıkan haberlerle ilgili Batalla ile görüşeceklerini belirten Barışıcı, "Bugün saat 16.00'da toplantı var. Dün antrenmanda hiçbir problem yoktu. Bize gitmek istediği ya da antrenmanlara çıkmak istemediği yönünde bir müracaatı da olmadı. Sözleşmesini daha yeni uzattık. İki gün önce ödemeleri yapıldı. Dün idmana çıktı" ifadelerini kullandı.

EMRE KOŞAK - BURSA (DHA)

Haberin Devamı