Mehmet Coşkundeniz Tinder'da geçen iki hafta
HABERİ PAYLAŞ

Tinder'da geçen iki hafta

Haberin Devamı

Facebook, Twitter, Instagram ve niceleri... Bu sitelerin özel mesajlaşma bölümünden flört etme imkanınız mevcut. WhatsApp, anlık mesajlaşma servisi. Bundan da telefonunu bildiğiniz kişiyle flört edebiliyorsunuz. Ama tüm bu siteler eşinizle, dostunuzla, akrabanızla da iletişimde bulunabileceğiniz yerler.

Son zamanların trendi Tinder adlı uygulama ise tamamen amaca yönelik. Yani flörte hatta kısa süreli seks ilişkisine... Zaten dünyada böyle kullanılıyor. Tinder’a üye oluyorsunuz, bulunduğunuz yere göre size adaylar gösteriyor. Birini beğeniyorsunuz, o da sizi beğenirse eşleşme oluyor. Ancak bu şekilde mesajlaşabiliyorsunuz. Yani siz birini beğenmediğiniz sürece onun sizi beğenmesinin anlamı yok.

Ben bu kadar özel üniversite mezununu bir arada görmedim. Herkes ya Bilgi, ya Bahçeşehir, ya Yeditepe Üniversitesi mezunu. En kötü devlet üniversitesi Boğaziçi. Stanford’dan, London School of Echonomics mezunları bile var. Gerçek mi? Tabii ki değil. Yalancının mumu diyelim buna da.

İşe yarıyor mu? 2 hafta boyunca konuştuğum bazı kullanıcılar yaradığını söyledi. Bazıları ise buranın kendilerine göre olmadığını, üyeliklerini sileceklerini aktardı.

KADINLARIN TINDER ŞİKAYETLERİ

■ Erkekler, agresif bir şekilde tamamen seks odaklı. “Evet, yaşanabilir ama daha ilk kelimesi seks olan kişiyle ne paylaşılabilir ki?” diyorlar.

■ Otomobiliyle, teknede, üstü çıplak çekilmiş fotoğrafları itici buluyorlar. Bu tür erkeklerin pek şansı olmuyor.

■ Yanıltıcı bilgi verilmesini affetmiyorlar. Hele evli birinin Tinder’da dolaşmasından hiç hazzetmiyorlar.

■ Marjinal talepte bulunan erkeklerin çokluğundan şikayetçiler.

ERKEKLERİN TINDER ŞİKAYETLERİ

■ Tinder kısa sürekli ilişki için oluşturulmuş. Burada ruh eşi arayan kadınlarla karşılaşıyoruz, olacak şey mi?

■ Yıl olmuş 2016, hâlâ profiline ‘seviyeli sohbet’, ‘seviyeli arkadaşlık’ yazan var.

■ Tinder’a üye olan Türk kadınları galiba sevişmiyor. Evet, bazı hemcinslerimiz çok kaba davranıyor ama böyle bir talepte ‘sapık’ diye damgalanmak da zorumuza gidiyor.

■ Bazı kadınlar sadece paralı erkek peşinde. Merak etmesinler, bunu birkaç mesajdan sonra hemen anlıyor, kaçıyoruz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder