Yaşam Tinder’dan akıllı telefonları olmayanlar için yenilik

Tinder’dan akıllı telefonları olmayanlar için yenilik

Paylaş
Tinder’dan akıllı telefonları olmayanlar için yenilik

Dünyaca ünlü çöpçatanlık uygulaması Tinder, akıllı telefonu olmayan insanlar için Tinder Web şeklinde bir platform geliştirme hazırlığında olduğunu açıkladı!

Her gün milyonlarca insanın "arkadaş" bulabilmek için kullandığı Tinder uygulamasına yeni bir özellik geleceği belirtildi. Akıllı telefona sahip olmayan insanlar için Tinder, masaüstünde kullanılabilecek online bir platformu kurma hazırlığında.

Bilindiği üzere Tinder bir mobil uygulama ve akıllı telefon sahibi olan herkes bu uygulamayı kullanarak arkadaş arayabiliyor. Ancak refah düzeyi normalin altında olan ülkelerde akıllı telefon sahiplerinin sayısı çok az. Bunu düşünen Tinder, bu konu hakkında çalışmalara başladı.

Tinder Web adını alması beklenen bu online platform sayesinde bilgisayar ve interneti bulunan her kullanıcı Tinder uygulamasını kullanabilecek ve arkadaş arayabilecek. Henüz geliştirme aşamasında olan bu uygulamanın hayata geçmesi durumunda Tinder tüm dünyada kullanılan bir platform haline gelebilir.

Yetkililer konu ile ilgili ayrıntılı bir açıklama yapmazken şu anda çalışma halinde olduklarını ve gelecek zamanlarda çıkış tarihi ile ilgili net bir cevap verebileceklerini söylediler. Şu anda dünyanın çeşitli yerlerindeki insanların bu uygulamayı beklemeye başladığı söylenebilir.

Haberin Devamı