Türkiye (Son Dakika) Tiner döküp, ağabeyini yaktı mı?

Tiner döküp, ağabeyini yaktı mı?

Paylaş
Tiner döküp, ağabeyini yaktı mı?

Aksaray'da geçirdiği rahatsızlık sonucu sol ayağı dizinden kesik olan 46 yaşındaki Feridun Yeşildal, evde çıkan yangında vücudunun büyük bir bölümü yanması sonucu kaldırıldığı hastanede öldü. Polis, yaptığı incelemede yangının tiner dökülerek çıktığını saptadı

Olay, geçen salı günü akşam saatlerinde Ereğlikapı Mahallesi 1432 sokakta meydana geldi. Hollanda'dan 3 ay önce memleketleri Aksaray'a geldikleri öğrenilen Ramazan ve Feridun Yeşildal kardeşlerin birlikte kaldıkları evde yangın çıktı. Geçirdiği rahatsızlık sonucu sol ayağı dizinden kesik olan ve yürümekte güçlük çeken Feridun Yeşildal da alevler arasında kaldı.

Feridun Yeşildal'ın yardım çığlıkları duyan çevredekiler polis ve itfaiye ekibine haber verdi. İtfaiye ekipleri tarafından vücudunun büyük bir bölümü yanmış olarak kurtarılan Feridun Yeşildal, kaldırıldığı Aksaray Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Alevlerde itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Polis, evde yaptığı incelemede yangının tiner dökülerek çıkarıldığını saptadı. Araştırmasını derinleştiren polis Ramazan Yeşildal'ın, aralarındaki alacak verecek tartışması sonucu eve tiner döküp ağabeyi Feridun Yeşildal'ın ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklandı.

Hasan BÖLÜKBAŞ/AKSARAY, (DHA)

Haberin Devamı