Beden Sağlığı Tıp öğrencileri sağlık için koşacak

Tıp öğrencileri sağlık için koşacak

Paylaş
Tıp öğrencileri sağlık için koşacak

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri ile birlikte öğretim kadrosu, 28 Şubat Cumartesi günü 10'uncu kez düzenlenecek Runtalya Koşusu'na hazırlanıyor

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi 1’inci sınıf öğrencilerinin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında gerçekleştirdikleri ’Tıpta Okuyom, Egzersiz Yapıyom’ etkinliğine çok sayıda öğrenci katıldı.

Haberin Devamı

Amaçlarının tıp fakültesi öğrencilerine sağlıklı yaşam ve egzersiz yapmaya yönlendirmek olduğunu belirten Prof. Dr. Meral Gültekin "Hocalar olarak öğrencilerimize her türlü desteği veriyoruz, onlarla birlikte bizde formamızı giyip koşacağız" dedi.

BESYO toprak koşu pistinde öğrencilerle birlikte antrenman yapan Prof. Dr. Meral Gültekin, bir saate yakın koştu. Runtalya Koşusu’nun olacağı gün meslektaşları Prof Dr. Utku Şenol, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Murat Canpolat, Doç. Dr. Derya Mutlu, Doç. Dr. Yeşim Şenol ve Doç. Dr. Mehtap Türkay’ın da yanlarında olacağını vurgulayan Gültekin "Biz onlara her türlü projelerinde yardım etmeye hazırız. Bize böyle bir çalışmaları olduğunu söylediler. Öğrencilerimizle birlikte koşmak mutluluk verici" diye konuştu.

Haberin Devamı

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)