Türkiye (Son Dakika) TIR'a çarptılar, araçta taşıdıkları 1 tonluk silindir yuvarlanıp kendilerini ezdi!

TIR'a çarptılar, araçta taşıdıkları 1 tonluk silindir yuvarlanıp kendilerini ezdi!

Paylaş
TIR'a çarptılar, araçta taşıdıkları 1 tonluk silindir yuvarlanıp kendilerini ezdi!

Aydın'da, içinde bulundukları hafif ticari aracın arka tarafından 1 tonluk silindir taşıyan iki kişi, aracın bir TIR'a arkadan çarpması sonucu yuvarlanan kendilerini ezmesiyle ağır yaralandı

Aydın’dan Denizli istikametine seyir halinde bulunan Mehmet Yiğit (43) idaresindeki TIR, Aydın'ın Köşk ilçesinde Dalama Kavşağı'na geldiğinde kırmızı ışıkta durdu. O sırada arkasında seyir halinde bulunan Abdulhaluk Yaprak (44) idaresindeki hafif ticare araç duramayarak TIR'ın dorsesine arkadan çarptı.

Çarpma fazla şiddetli olmamasına rağmen hafif ticare aracın arkasında bir yere sabitlenmeden yüklenmiş olan yaklaşık 1 ton ağırlığındaki asfalt silindiri ve kompresör, aracın ön tarafına döğru kayarak şoför Abdulhaluk Yaprak ve yanındaki iş arkadaşı Mehmet Aladağ’ı (47) ön konsolla koltuk arasında sıkıştırdı.



Yaralıların imdadına önce çevredeki vatandaşlar yetişti. 112 ve itfaiye ekiplerine haber verildi ve ilk olarak olay yerine, yakında bulunan Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ve AYBA ekipleri yetişti. 112 sağlık ekiplerinin de gelmesi ile yaklaşık yarım saat süren kurtarma operasyonu sonunda her iki yaralı da araçtan çıkarılarak hastaneye sevk edildi.



Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, meydana gelen olayda hurdaya dönen hafif ticari araç nedeniyle Aydın-Denizli istikameti yaklaşık yarım saat tek yönlü olarak trafiğe kapandı.



8 kilometreyi bulan kuyruğun oluştuğu kazada aracın olay yerinden kaldırılmasının ardından yol kontrollü olarak trafiğe yeniden açıldı.

İHA

Haberin Devamı