Ekonomi Tissue World Istanbul 2018 Konferansı başlıyor

Tissue World Istanbul 2018 Konferansı başlıyor

Paylaş
Tissue World Istanbul 2018 Konferansı başlıyor

Temizlik kağıdında Doğu Avrupa, Rusya, BDT, Orta Doğu, Asya ve Afrika’nın buluşma noktası Tissue World Istanbul, 4-6 Eylül 2018 tarihlerinde, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Fuar ile paralel olarak düzenlenen Tissue World Istanbul 2018 Konferansı, ulusal ve uluslararası arenadan, alanında uzman konuşmacıları ile endüstrinin geleceğine ışık tutacak

65 ülkeden 75’in üzerinde ulusal ve uluslararası katılımcı marka, 2200 üzerinde ziyaretçi Tissue World İstanbul’da bir araya geliyor. Dünyanın en büyük fuar organizatörlerinden UBM, temizlik kâğıdı sektörünün uluslararası temsilcileri için bu yıl 3. kez Tissue World Istanbul’un kapılarını aralıyor. Fuar ile eşzamanlı olarak Tissue World Istanbul 2018 Konferansı da 4 – 6 Eylül 2018 tarihleri arasında, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Türkiye’de Temizlik Kağıdı Sektörünün Dinamikleri ve Yeni Pazarlar temasıyla düzenlenen konferansta iş geliştirme ve yeni fırsatları değerlendirme odağıyla yenilikçi fikir ve öneriler paylaşılacak.

Haberin Devamı

Bu yıl konferans 3 gün boyunca 3 temel üzerinde inşa ediliyor. 4 Eylül 2018 günü başlayacak konferansın ilk günü, “Sektör Liderleri Sempozyumu” olarak belirlendi. Bu bölümde yöneticiler, fikir önderleri ve karar vericilerden oluşan konuşmacılar, temizlik kâğıdı endüstrisi kapsamında Türkiye’nin jeopolitik ve ekonomik konumuna dair öngörü ve fikirlerini paylaşacak. Yeni pazarlar ve Batı Afrika’daki yeni iş fırsatları, tüketici trendleri ve ürün inovasyonlarına dair sunumlar konferansın ilk gününü şekillendirecek. Günün konuşmacıları arasında Garanti Bankası Başekonomist Yardımcısı Seda Güler Mert, Bkay Tissue Yöneticisi Bodo Kottwitz, Invest in Africa Ghana Ülke Yöneticisi Clarence Nartey, Pöyry Management Consulting Yöneticileri Pirkko Petäjä ve Mikko Helin, Euromonitor Analisti Mike Kruiniger ile Hayat Kimya, Eczcıbaşı Tüketim Ürünleri ve Aktül Kağıt yöneticileri bulunuyor.

Haberin Devamı

Konferansın ikinci gününde ise “Teknik Oturumlar” gerçekleştirilecek. Bu bölümde fiber, enzimatik uygulamalar, teknik gelişmeler, Endüstri 4.0 ve enerji verimliliği gibi sektörü ileriye taşıyacak yenilikler masaya yatırılacak. Hayat Kimya Converting Üretim ve Teknoloji Geliştirme Grup Müdürü Şahin Civelek, Fabio Perini Pazarlama Müdürü Enrico Zino, Andritz TIAC Hava ve Enerji Sistemleri Direktörü Klaus Gissing, Bertec Benke Gmbh Gıda ve Humidite Bölümleri Direktörü Lutz Reiprich, Valmet EMEA Satış Direktörü Blörn Magnus, GloCell Oy CEO’su Jarmo Kahala, Repulpase EDT Ürün Yöneticisi Jeff Campey, Tissue Pack Innovation Lab Dönüşüm Ekonomileri ve Sürdürülebilirlik Grup Başkanı ve Yönetici Ortağı Dr. Ronalds Gonzales ve Henkel Türkiye Endüstriyel Yapıştırıcı - Kişisel Hijyen Teknik Müşteri Hizmetleri Yöneticisi Sevcan Ayaksız Öztürk, konferans katılımcılarına yeni nesil yöntemlerle tanışma ve bu alandaki bilgilerini en güncel veri ve deneyimlerle zenginleştirme fırsatı sunacak. Her iki günde de oturum moderatörlüğünü Pryor Roberts Communications Yönetici Ortağı Jonathan Roberts üstlenecek.