Gündem Tiyatrocu motosikletle ölüme gitti

Tiyatrocu motosikletle ölüme gitti

Paylaş
Tiyatrocu motosikletle ölüme gitti

Dizi ve tiyatro oyuncusu Onur Bayraktar, rol aldığı 'Leyla'nın Evi' adlı oyunun çıkışında motosikletiyle evine dönmek istedi ama...

Tiyatro ve dizi oyuncusu Onur Bayraktar (31), Kozyatağı Kültür Merkezi'nde sahnelenen, rol aldığı ‘Leyla'nın Evi’ adlı oyun çıkışı, Balat'taki evine giderken, tutkunu olduğu motosikletiyle Üsküdar'da geçirdiği kazada yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

>> TWITTER'DA İÇİNE Mİ DOĞDU?

Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan ve en son özel bir kanalda yayınlanan ‘Kapalı Çarşı’ adlı dizide ‘Timur’ karakteri ile tanınan Onur Bayraktar, Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi Günül Ülkü-Gazanfer Özcan Sahnesi'nde, Zülfi Livaneli'nin aynı adlı kitabından uyarlanan ‘Leyla'nın Evi’ adlı oyunun bitiminde Balat'taki evine dönmek için, motosikletiyle yola çıktı.

AŞIRI HIZ İDDİASI

İddiaya göre, motosikleti ile aşırı hız yapan Onur Bayraktar, saat 00.30 sıralarında, 0-1 Karayolu Ünalan Mahallesi dönüşünde, bariyerlere çarptı. Savrulan motosiklet daha sonra Nusret Aktan'ın kullandığı 34 TCZ 56 plakalı taksiye çarparak devrildi. Onur Bayraktar, parçalanan motosikletten düşerek bir süre sürüklendi. Oyuncuya ilk yardıma giden taksici polis ve sağlık ekiplerine kazayı haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, başından yaralanan Bayraktar'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Haberin Devamı

İfadesi için gözaltına alınan taksici Nusret Aktan, motosikletin çok hızlı olduğunu söyleyerek, “Önce kaldırama çarptı. En az 150-160 kilometre hızı vardı. Kaldırıma çarptıktan sonra önüme düştü. Yapacak bir şeyim yoktu. Başında kask vardı ama o da kurtarmadı” diye konuştu.

OYUNCU ARKADAŞLARI HASTANEYE KOŞTU

Bayraktar'ın cesedi incelemelerin ardından Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayı duyan arkadaşları hastaneye koştu. Oyuncunun ölüm haberini alan arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

TURNEYE BİLE MOTOSİKLETLE GİDERDİ

Ölüm haberini alınca hastaneye gelen ‘Leyla'nın Evi’ adlı oyunun yönetmeni Nedim Saban, Onur Bayraktar'ın tam bir motosiklet tutkunu olduğunu söyledi. Oyuncunun İstanbul dışındaki turnelere bile motosikleti ile gittiğini belirten Saban, “Çok çalışkan bir arkadaşımızdı. Motosikletten hiç vazgeçmezdi. Ancak arkadaşlarına bir iki güne kadar bir otomobil alacağını söylemiş. Malasef otomobil alamadan onu motosiklet kazasında kaybettik” dedi.

Saban, oyun çıkışı, oyuncu arkadaşı Ethen Mulinaz'ın Bayraktar'a, “Evin uzak, hava yağışlı. Benim arabamla git” dediğini ancak onun bunu kabul etmediğini de söyledi.

Haberin Devamı

Öte yandan Onur Bayraktar’ın bir ay önce motosikleti ile aşırı hız yaptığı gerekçesiyle trafik cezası yediği de ortaya çıktı.

Sefa KIDIK/İSTANBUL,(DHA)