Magazin TNT 3 yaşında!

TNT 3 yaşında!

Paylaş
TNT 3 yaşında!

“En İyiler” ve “En Yeniler” sloganı ile yeni sezona iddialı programlarla giren TNT 3. yaşını kutluyor

3 Mart 2008'de yayın hayatına başlayan lider medya ve eğlence grubu Time Warner bünyesindeki TNT Televizyonu, 3. yaşını kutluyor. Dünyanın lider medya ve eğlence grubu Time Warner bünyesinde yayın yapan TNT Televizyonu, daha dinamik, daha canlı ve süprizlerle dolu yepyeni programlarıyla herkesi ekran başına kilitliyor.

Kaliteli yayıncılık anlayışı, yenilenen logosu, iddialı programları ve birbirinden ünlü ekran yüzleri ile büyük beğeni toplayan TNT; 3. yaşına hergün büyüyen izleyici kitlesi ile giriyor...

Türkiye’deki yatırımlarını büyüten ve Time Warner çatısı altında yer alan Turner Broadcasting System bünyesindeki TNT; artık Türkiye’nin en ünlü ekran yüzlerinin sunacağı programlarla, reality şovlarla, birbirinden ünlü gündüz kuşağı programlarıyla, ana haberiyle yepyeni dizileri ve şov programlarıyla “en iyileri” ve “en yenileri” 3.yılında da sunmaya devam ediyor.

Oktay Kaynarca ile Akıl Oyunları Rusya’nın reyting rekortmeni yarışması “Akıl Oyunları” Amerika ile aynı anda TNT’de. TNT Akıl Oyunları çok yakında Oktay Kaynarca’nın sunumu ile başlıyor..

Aysun Kayacı ile Frame Türkiye Sezonun en iddialı projesi “Aysun Kayacı ile Frame Türkiye” de yeni sezonda TNT ekranlarında olacak.

7 gün 24 saat internetten canlı yayın ve gün boyunca TNT'den yapılacak yayınlarla tüm gözler Frame Türkiye'nin üzerinde olacak...

Mehmet Ali Erbil ile “Açıl Susam Açıl” Petek Dinçöz ile “Arım Balım Peteğim” Hande Ataizi ile “Dest-i İzdivaç” Ender Saraç ile “Sağlıklı Yaşam” Ender Saraç’la Sağlıklı Yaşam Hafta İçi Her Gün Saat 08.45’te TNT ekranı hafta içi her gün, saat 08.45’te Ender Saraç ve Nilüfer Salman’ın sunduğu “Ender Saraç’la İyi Yaşam” ile güne başlıyor.

Ender Saraç’ın, Türkiye’de öncülüğünü yaptığı “wellness” konusundaki tecrübe ve bilgilerini izleyicilerle paylaştığı, Nilüfer Salman’ın katılımı ile renklenen program ile sağlıklı yaşamın kapıları TNT ekranlarında açılıyor.

Haberin Devamı