Ekonomi TNT Ekspres ile kitaplar okullara taşınıyor

TNT Ekspres ile kitaplar okullara taşınıyor

Paylaş
TNT Ekspres ile kitaplar okullara taşınıyor

TNT Ekspres ile kitaplar okullara taşınıyor

TNT Ekspres’in 10 yıldır büyük önem vererek sürdürdüğü ve Türkiye’nin en uzun soluklu sosyal sorumluluk projelerinden biri olan “TNT Ekspres Bilgi ve Kültür Taşıyor” kitap toplama kampanyası bu sene 11. kez düzenleniyor. TNT Ekspres’in Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Zeytinburnu Şubesi ile birlikte her yıl Mart ayında Kütüphaneler Haftası ile başlayıp, Eylül ayında İlköğretim Haftası’na kadar devam eden kampanya bu sene de aynı tarihler arasında gerçekleşecek.

Kampanyaya destek vermek için yapılması gereken çok kolay; 444 0 868 no’lu telefonu aramak yeterli.

Haberin Devamı

TNT Ekspres Türkiye kuryeleri 444 0 868 no’lu telefonu arayarak kitap bağışlamak isteyenlerin kitaplarını kapılarından ücretsiz olarak teslim alıyor.

Kampanya kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı’nın öngördüğü yayınlar ile gençlik klasikleri, çocuk klasikleri, klasikler, üniversite ve Anadolu liseleri hazırlık kitapları, çocuk hikayeleri, psikoloji kitapları, çocuk romanları ve öğretmen eğitim kitapları toplanıyor.

Bu kitaplar daha sonra TNT Ekspres Türkiye gönüllü çalışanları tarafından olarak tasnif ediliyor.

Büyük bir titizlikle hazırlanan kitaplar, gidecekleri okulların öncelik ve ihtiyaçlarına göre ayrılıyor. TNT Ekspres tırlarına yüklenen yüz binlerce kitap yeni sahiplerine teslim edilmek için yola çıkıyor.

Haberin Devamı