Yaşam TOÇEV yararına sergi!

TOÇEV yararına sergi!

Paylaş
TOÇEV yararına sergi!

Ressam kimliği ile tanınan Berfin Balcı’nın TOÇEV yararına düzenleyeceği resim sergisinin hazırlıkları tamamladı. 26 Eylül’de sanat, cemiyet ve futbol dünyasının yıldızları İstanbul’da buluşacak

Resim Sergisinin davetiyeleri için Selim Akar tarafından hazırlanan ve üzerine özel boyalar damlatılarak tasarım haline getirilen elbisesiyle objektiflere poz veren Balcı resimlerinin yapımında kullandığı tüm fırçaları ve boya paletlerini de sergide çocuklar yararına satışa çıkaracak.

'Özgürlük' temasının işlendiği 20 parçadan oluşan resim sergisinin en önemli parçası olarak işaret edilen birlik, beraberliğimizin ve bölünmezliğimizin simgesi olarak resmedilen “Büyük Türkiye” tablosu açık artırma ile satılacak.

Resim sergisinden elde edilen gelirin Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı'na (TOÇEV) bağışlayacak olan Balcı’nın, yapacağı resim sergisine Çağla Şikel, Hakan Akkaya, Zara, Selçuk İnan, Sinan Engin, Özge Ulusoy, Metin Özülkü, Ayşe Kazancı, Fatih Ürek, Gökhan Saki, Uğur Uçar, Serkan Balcı, Işıl Reçber gibi sanat ve spor camiasından birçok isim katılacak.

Haberin Devamı