Türkiye (Son Dakika) Tokat Niksar'da yangın: 3 çocuk hayatını kaybetti

Tokat Niksar'da yangın: 3 çocuk hayatını kaybetti

Paylaş
Tokat Niksar'da yangın: 3 çocuk hayatını kaybetti

Tokat 'ın Niksar ilçesi Bozyurt köyündeki 2 katlı ahşap bir evde sobadan çıkan yangında, anneleri komşuya gittiği için evde yalnız bulunan 3 çocuk hayatını kaybetti. Çocukların 1, 2 ve 5 yaşlarında olduğu bildirildi

Tokat’ın Niksar ilçesine bağlı Büyükyurt köyünde sobadan çıkan yangında, 3 çocuk hayatını kaybetti.

Yangın, ilçeye bağlı Büyükyurt köyünde Irmak Mahallesi mevkiinde 4 çocuk sahibi Yılmaz ve Gülşen Şahin çiftinin evinde saat 12.00 sıralarında meydana geldi.


ANNELERİ ÇOCUKLARI BIRAKIP KOMŞUYA GİTTİ


Anne Gülşen Şahin 3 çocuğunu evde bırakarak komşusuna gitti. Bu sırada, Berkay Hüseyin (5), Aleyna (1) ve Berilsu (2) evde yalnızdı. Sobadan sıçrayan kıvılcım evde yangına neden olurken, evden çıkan alevleri görenler durumu itfaiye, jandarma ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi.


KÖYLÜLER ÇOCUKLARIN SESLERİNİ DUYDU AMA KURTARAMADI


Bu arada, yangını fark edince hemen müdahalede bulunduklarını söyleyen köylüler, çocukların sesini duyduklarını ancak tüm evi saran alevler nedeniyle eve fazla yaklaşamadıklarını belirtti.



SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI SIRASINDA EV ÇÖKTÜ


Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmeye çalışırken, yangın nedeniyle evde çökme meydana geldi.

Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınırken, Berkay Hüseyin, Aleyna ve Berilsu yangın nedeniyle çöken evde hayatlarını kaybetti. Yapılan araştırmalarda Aleyna ve Berilsu’nun cansız bedenlerine ulaşılırken, Berkay Hüseyin’in enkaz altında kalan cesedini ulaşmak için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.


EN BÜYÜK ÇOCUKLARI OKULDAYDI


Yangın sırasında 4 çocuktan en büyüğü olan 10 yaşındaki Buket Şahin’in okulda, baba Yılmaz Şahin’in ise Niksar ilçesinde olduğu öğrenildi.


Haberin Devamı