Ekonomi TOKİ, sınırlara 179 adet şato gibi karakol yapacak

TOKİ, sınırlara 179 adet şato gibi karakol yapacak

Paylaş
TOKİ, sınırlara 179 adet şato gibi karakol yapacak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, “Sınır bölgeleri öncelikli olmak üzere askerimiz, polisimiz için 179 adet, şato gibi güvenli karakollar yapıyoruz” diye konuştu

Hakkari’den Edirne’ye

Haberin Devamı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar “81 il, 800 ilçede 1800 şantiyede çalışıyoruz, 2011 sonuna kadar 500 bin konutu hak sahiplerine teslim etmiş olacağız” dedi.

Bayraktar, Uşak’ta Tabakhane Bölgesi’ndeki kentsel dönüşüm projesi 1’inci etap yıkım töreninde yaptığı konuşmada, “Bugüne kadar 435 bin konut için proje hazırladık, 330 bin konutu teslim ettik. TOKİ sadece konut yapmıyor. Bugün Hakkari’den Edirne’ye 166 noktada kentsel dönüşüm projesi uyguluyoruz” dedi.

85 hastane yapıyor

Türkiye’nin farklı illerinde 85 hastane yaptıklarını belirten Erdoğan Bayraktar şöyle devam etti: “50 bin metrekare kapalı alanda İletişim Telekomünikasyon binasını yapıyoruz. Atom Enerjisi Kurumu’nun binasını, bakanlık binalarını yapıyoruz. Askerimiz, polisimiz için karakollar yapıyoruz. Sınır bölgeleri öncelikli olmak üzere 179 üstün güvenlikli karakollar yapıyoruz. Karakollar coğrafi bakımdan çok zorlu bölgelerde yapılıyor. İnanın şato gibi güvenli karakollar inşa ediyoruz.”

Haberin Devamı

Uşak'a 100 TL taksitle konut

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Avrupa ile bütünleşmek, ‘salaş ve kaçak’ yapılardan kurtulmak için kentsel dönüşümün önemli olduğunu kaydetti. “Türkiye’nin pek çok iline ışık tutacak Uşak’taki dönüşüm projesini çok önemsiyoruz” diyen Bayraktar buraya 250 milyon lira harcayacaklarını söyledi.

Erdoğan Bayraktar, ilk anda 43 hektar alanda 150 dönüm üzerinde 1050 konut yapılacak. Bölgede faaliyet gösteren 100 dokumacı esnafını taşımak için proje hazırladık. Aylık 100 lira ödemeli konut yapacağız” diye konuştu.