Spor Tolga kaçırdı, Hasan Şaş çıldırdı

Tolga kaçırdı, Hasan Şaş çıldırdı

Paylaş
Tolga kaçırdı, Hasan Şaş çıldırdı

Süper Lig'in 26. haftasında dev derbiye sahne oldu. Gol pozisyonun fazla olduğu, heyecanın yüksek olduğu mücadele 0-0 sona erdi. Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yardımcısı Hasan Şaş'ın son dakikalarda Tolga Ciğerci'nin kaçırdığı pozisyon sonrası hareketleri kameralara böyle yansıdı.

Fenerbahçe ile Galatasaray ligin 26. haftasında dev derbi maçında kozlarını paylaştı. Temponun yüksek olduğu maç 0-0 sona erdi. Her iki takım sahadan 1'er puanla ayrıldı.

Karşılaşmanın son dakikalarına gelindiğinde ise top bir o kalede bir o kaledeydi. Müsabakanın sonuna yaklaştıkça izleyen herkes yerinde duramadı. Bunlardan birisi de Hasan Şaş oldu.


HASAN ŞAŞ KENDİNİ YERE ATTI


Galatasaray'ın eski yıldızı ve Fatih Terim'in yardımcısı Hasan Şaş Spor Arena objektiflerine böyle yanısı. Son dakikalarda Tolga Ciğerci ceza sahası içinde topla buluştu.



Tolga Ciğerci'nin etkisiz şutunu Volkan Demirel çıkardı. Tam bu anda Hasan Şaş kendini yere attı, sırtüstü yatıp takla attı. Hasan Şaş'ın bu hali bir ara Fatih Terim ve Ümit Davala'nın da dikkatlerinden kaçmadı.

Haberin Devamı