Spor Tolgay Arslan'ın sözleşmesindeki gizem!

Tolgay Arslan'ın sözleşmesindeki gizem!

Paylaş
Tolgay Arslan'ın sözleşmesindeki gizem!

Tolgay Arslan’ın 1 milyon 550 bin Euro olan yıllık ücreti, son yapılan iyileştirmeyle 2 milyon 500 bin Euro’ya çıkarıldı. Ayrıca 27 yaşındaki oyuncunun yeni sözleşmesinde, ‘10 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesinin bulunduğu öğrenildi.

Kara Kartal’ın yıldız futbolcusu Tolgay Arslan, Porto maçının ardından yaptığı açıklamada, “Beşiktaş ile sözleşmemi 5 yıl uzattım. Burada ne kadar mutlu olduğumu herkes biliyor” demişti. Uzun süredir hem Türkiye’den hem de yurt dışından talipleri olan 27 yaşındaki futbolcunun verdiği müjdeyle beraber, yeni kontratın detaylarına ulaşıldı.

Tolgay’ın 1 milyon 550 bin Euro olan yıllık ücretinin, son zamla birlikte 2.5 milyon Euro bandına çekildiği öğrenildi. Bununla birlikte sözleşmede dikkat çeken bir diğer unsur da, ‘10 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesinin bulunması.

REAL MADRİD'İ GÖRMEK İSTİYOR!


Bu arada Tolgay Arslan’ın Porto maçından sonra yaptığı açıklamada öne çıkan detaylardan biri de, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda istediği rakipti. Siyah-Beyazlı futbolcu, Real Madrid’in İstanbul’a gelmesini beklediğini belirterek, “Onlar da bu atmosferi görsün” dedi. Taraftar desteğine çok güvendiğini vurgulayan Tolgay, “Bizi her zaman desteklediler. Porto karşısında iyi oynamadık ama desteği hiç bırakmadılar. Biz de mücadeleyi hiç bırakmadık” ifadelerini kullandı.

Fanatik

Haberin Devamı