Spor Tolunay Kafkas'ın umudu gençler

Tolunay Kafkas'ın umudu gençler

Paylaş
Tolunay Kafkas'ın umudu gençler

Kendi sahasında pazar günü Eskişehirspor'u konuk edecek Kayserispor'da, eksiklerin çokluğu yüzünden teknik direktör Tolunay Kafkas gençlere sarıldı

Gol kralı adayı Makukula, Mehmet Eren, Serdal’ın sarı kart cezalısı Furkan’ın ise sakat olması, Kasımpaşa maçında forma giyemeyen Saidou’nun durumunun belirsizliğini koruması, teknik kadroyu Eskişehirspor maçında genç oyunculara yönetti.

Teknik direktör Tolunay Kafkas’ın forvette Cangele’nin yanında Ömer Şişmanoğlu veya Semih Aydilek’den birine, defansta ise Hasan Ali ve Volkan Dikmenoğlu gibi oyunculara şans tanıyacağı ifade edildi.

"OYUN TARZIMIZ AGRESİF"

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Tolunay Kafkas, görülen kartlar ve sakatlıkları agresif oyun tarzına bağladı. Kafkas, “Kayserispor’un oyun tarzı agresif.

Sahadan iyi sonuçlarla ayrılmak istiyorsak böyle oynamak zorundayız. Bu da ister istemez kartları veya sakatlıkları meydana getiriyor.

Kadromuzdaki gençlere şans tanıyıp, sahada onlara yer vereceğiz. Genç oyuncular konusunda taraftarımızdan sabır ve destek istiyoruz. Eskişehirspor maçında taraftar desteği de bizim için çok önemli” diye konuştu.

BİLETLER SUDAN UCUZ

Bu arada Kalserispor yönetimi, Eskişehirspor maçında taraftar desteğini artırmak için bilet fiyatlarını Bursaspor maçından sonra bir kez daha 1 ve 2 TL’ye çekti. Kale arkası 1 maraton 2 ve VİP 20 TL olan biletler satışa çıkarıldı.

Oktay ENSARİ/KAYSERİ(DHA)

Haberin Devamı