Spor Tolunay'ın özür beklentisi

Tolunay'ın özür beklentisi

Paylaş
Tolunay'ın özür beklentisi

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Ali Turan'ın özür dilemesi halinde affedileceğine inandığını ve kendisinden bunu beklediğini söyledi

Kaptanının durumuna üzüldüğünü, kadro dışı kalmasından dolayı Ali Turan’ın da sıkıntılı günler geçirdiğini belirten sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Tolunay Kafkas, “Ali Turan’ın takımda kalmasını çok arzuladım. Ancak gelişmeler farklı oldu. Herşeye rağmen, Ali Turan’ın başkanımızın elini öpüp özür dilemesi halinde, başkanın da buna kayıtsız kalmayacağını ve affedeceğini düşünüyorum. Kayserispor Ali Turan’a kapılarını kapatmaz, af dileyen eli geri çevirmez sanıyorum” dedi.

"DEFANS KURGUSUNU YENİDEN OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Ali Turan’ın yokluğu ve sakatlar yüzünden takımda defans kurgusunu yeniden oluşturmaya çalıştığını ve değişik arayışlar içine girerek Bayram Çetin’i stoper, Serdar Kesimal’ı defansın sağında denediğini belirten Kafkas, “Antalya kampından bu yana defans kurgusunda arayışlar içinde olduk.

Ali Turan’ın takımdan kopması, Bilal Aziz’in başına gelenler, Toledo’nun sezon sonuna kadar sürecek sakatlığı yüzünden mazeretlere sığınmıyoruz ama defansta sıkıntı yaşadık ve yaşıyoruz” diye konuştu.

"GALATASARAY’I YENECEĞİMİZE İNANIYORUM"

Cumartesi günü şampiyonluğu iddialı ekiplerinden Galatasaray’la zorlu bir maç oynayacaklarını vurgulayan teknik direktör Tolunay Kafkas, her şeye rağmen kazanacaklarına inandıklarını söyledi.

Oktay ENSARİ/KAYSERİ (DHA)

Haberin Devamı