Magazin Tom Holland ve Zendaya'den aşk açıklaması

Tom Holland ve Zendaya'den aşk açıklaması

Paylaş
Tom Holland ve Zendaya'den aşk açıklaması

Geçtiğimiz günlerde vizyona giren Spider-Man: Homecoming  filminin yıldızları Tom Holland ve Zendaya, birlikte oldukları iddialarına sosyal medyadan cevap verdiler

Marvel’ın yeni filmi olan Spider-Man: Homecoming filminin başrol oyuncuları Tom Holland ve Zendaya’nın sette başlayan ilişkilerinin aşka dönüştüğü iddia edildi.People’a konuşan bir kaynak, “İlişkileri Spider Man filminin setinde başladı. İlişkiyi gizli tutmaya ve birlikte görülmemeye çok dikkat ediyorlar fakat aynı zamanda, birlikte tatile gidip olabildiğince fazla vakit geçirmeye çalışıyorlar" dedi.

İki oyuncunun da çok hırslı olduğunu ve birbirlerini daha iyisini yapmaya zorladıklarını belirten aynı kaynak "Ama daha önemlisi birbirlerini çok güldürüyorlar. Espri anlayışları birbirine çok benziyor ve etrafta şakalar yapıp birbirlerini güldürmeye bayılıyorlar” dedi.

DEDİKODULARLA BÖYLE DALGA GEÇTİLER


Bu haberden sonra ise ünlü isimlerden cevap gecikmedi. Genç aktris Zendaya Twitter hesabından, “Bekleyin bekleyin.. En sevdiğim kısım birlikte tatile çıktığımızı söyledikleri kısım oldu. HA! Ben yıllardır tatile çıkmıyorum! Peki ya sen?” diyerek Tom Holland’ı etiketledi.

Tom Holland ise esprili bir dille, “Basın turu sayılır mı?” yazarak cevap verdi.

Zendaya ise “Benden bu kadar” yazıp gözlerinden yaş çıkararak gülen emoji koyarak, konuşmayı sonlandırdı.

Eğer bu aşk dedikoduları doğruysa Holland ve Zendaya, Spider Man setinde aşk yaşayan ilk çift olmayacaklar. Daha önce 2002 yılında çıkan Spider Man filminin yıldızları Tobey Maguire ve Kirsten Dunst, filmde tanışıp ilişkiye başlamıştı. Aynı şey 2012 yılında ise Andrew Garfield ve Emma Stone’nin başına gelmişti.


Haberin Devamı