Spor Tomas Rosicky Galatasaray'a doğru

Tomas Rosicky Galatasaray'a doğru

Paylaş
Tomas Rosicky Galatasaray'a doğru

Galatasaray'da Elano'nun artık takımda yer almaması sonrasında , Adnan Sezgin bir 10 numara bulmak için Prag'a gitti

Arsenal'nin satmaya çalıştığı Tomas Rosicky için menejeri olan Pavel Paska ile buluştu.Aynı zamanda Elano'nun menejerliğini yapan Pavel Paska, Tomas Rosicky oyuncusunun Galatasaray' gelmesenin istediğini söyledi.

Haberin Devamı

Arsenal futbolcusu için 10 milyon Eoru fiat biçerken, futbolcunun menejeri ile masaya oturan Adnan Sezgin antlaşma için pazarlığa başladı.Bunun üzerine Arsenal Kulübü ve Pavel Paska'nın fiatı en son 7 milyon Eoru kadar indirim yaptı. Ancak Adnan Sezgin "Ne kâr edersem yararlı olur. 5 milyon euro verebiliriz" yanıtını verdi.

Futbolcunun menejeri Pavel Paska "en son 6 olur" cevabını verdi. Adnan Sezgin Tomas Rosicky için iki gün izin istedi. Galatasaray Kulübü bu futbolcu için bu rakamın iyi olduğunu Adnan Sezgin'e iletti. Bir yandan Rosicky görüşmesini sürdüren diğer yandan da Barcelono'da oynayan Beyaz Rus oyuncusu Hleb ile de temas kurdu. Rijkaard da oyuncusu olan Hleb için de görüşmeler yapan Adnan Sezgin, önümüzdeki günlerde önce Rosicky'nin işini bitereceğini iletti. Ancak bu futbolcu rakamı daha da yükseltirse bu kez Hleb ile anlaşma sağlanacak.

Haberin Devamı