Magazin Tonmaister'a patladı

Tonmaister'a patladı

Paylaş
Tonmaister'a patladı

Antalya'da bir gece kulübünde sahneye çıkan Bülent Ersoy, ayarı bozuk olan mikrofonu yere fırlattı

Antalya'daki Club Boleyn'de sahneye çıkan Bülent Ersoy, hayranlarına unutulmaz saatler yaşattı. Omuzları açık göğüs dekolteli beyaz renkli kostümle sahneye çıkan sanatçı, mikrofon ayarını yapamayan tonmaister'i azarladı. “Sen mikrofonu açma ben söylerim” diyerek sert çıkan Bülent Ersoy, önündeki mikrofonu yere fırlattı. Kızgınlığı yüzüne yansıyan Ersoy, açılış şarkısını çıplak sesle seslendirdi.

Haberin Devamı

Hayranlarının alkışları arasında şarkısını tamamlayan Bülent Ersoy, bu kez de uğultu şeklinde ses çıkartan mikrofonun ayarlanmamasına kızdı. “Sahneye çıkıncaya kadar çok iyiydim. Bir anda keyfim kaçtı” diyen Ersoy'a, kendisini dinlemeye gelenler alkışlarıyla destek verdi.

Gecede şampanya üstüne şampanya alan Bülent Ersoy, “Beni çok mutlu ettiniz. Bu kalabalık bu güzellik, benim gibi sanat camiasına yıllarını vermiş birisine yakışırdı” dedi.

'ALBÜMÜ İHMAL ETTİM'

Bülent Ersoy, sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yeni albümünün ne zaman çıkacağı sorusu üzerine Ersoy, “Evet haklısınız. Aşk ile uğraşmaktan albümü ihmal ettim. Fakat çalışmalara başladım. Gece gündüz şarkı dinleyerek, repertuar oluşturuyorum. Yakın zamanda stüdyoya gireceğim” dedi. Albüm çalışmalarının aşk hayatına olumsuz yönde yansıyıp yansımadığı sorusu üzerine sanatçı “Hayatımda şu an birisi var. Ama kim olduğunu söylemeyeceğim. Söylediğim zaman nazar değiyor” dedi.

Haberin Devamı

Gecede şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz saatler yaşatan Bülent Ersoy, iki saat sahnede kaldı. Gecenin sonunda ısrarları kıramayarak yarım saat daha sahnede kalan Ersoy, ayakta alkışlanarak kulise uğurlandı.

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)