Dünya Tony işini bilir

Tony işini bilir

Paylaş
Tony işini bilir

İngiliz Daily Mail'in haberine göre Tony Blair başbakanlığı sırasında başbakanlığı sırasında kurduğu ilişkilerden şahsi çıkar sağladı

Daily Mail gazetesinin haberine göre İngiltere eski Başbakanı Tony Blair başbakanlığı sırasında, dünyanın 16’ncı zengini Fransız milyarder Bernard Arnault ile yakın ilişki kurdu.

Haberin Devamı

Blair’in oğlu Nicky ve kızı Euan, Bernard Arnault’nun şirketlerinde işe başladı. Hatta Paris’te kalan Euan Blair’in ev, araba ve koruma giderlerini babasının yakın dostu işadamı karşıladı. Blair’in kızı Kathryn de 2007’de dil eğitimi alırken işadamının Paris’teki malikanesinde konakladı.

YATIYLA TATİLE ÇIKMIŞ

Tony Blair görevi bıraktığı Haziran 2007’den sonra da işadamıyla olan ilişkisini ilerletti. Blair ve eşi Cherie, zengin işadamının yatıyla iki kez tatile çıktı. Blair şimdi de Bernard Arnault’un birçok lüks markayı barındıran Louis Vuitton Moet Hennessy şirketinde danışmanlık yapmaya hazırlanıyor.

Gazete Blair’in 6 haneli bir maaş alacağını yazdı. İngilizler, Blair’i başbakanlığı sırasında kurduğu ilişkilerden şahsi çıkar sağlamakla suçluyor.

Haberin Devamı