Spor Toplam ödül 7 milyon dolar!

Toplam ödül 7 milyon dolar!

Paylaş
Toplam ödül 7 milyon dolar!

"Turkish Airlines Open 2013" ile Tiger Woods ve dünyanın en iyi golfçüleri, Avrupa'nın en yeni ve en heyecan verici golf turnuvasında büyük bir rekabete giriyor

Türk Hava Yolları, tüm golf severlere, 78 güçlü rakibin heyecan verici final serisinin 3. ayağında verecekleri müthiş mücadeleye tanıklık etme imkanı sunuyor.

Turnuva takviminde Race to Dubai öncesi önemli bir yer tutan ve dünya sıralamasında birinciliği olan Tiger Woods'un da katılacağı 7 Milyon dolar ödüllü "The Turkish Airlines Open 2013", 7-10 Kasım tarihleri arasında The Montgomerie Maxx Royal Otel - Belek, Antalya'da gerçekleşiyor.

Geçen sene yine Antalya'da gerçekleşen Turkish Airlines World Golf Final'a da katılan ve 14 kez Major Şampiyon olan Tiger Woods, turnuva kapsamında 78 yarışmacıyla birlikte mücadele veriyor.

TIGER WOODS YİNE GÖZDE

US PGA Tour'da Players Championship de dahil olmak üzere, bu sezon 4 kez oyun kazanan Tiger Woods geçtiğimiz aylarda, "Türkiye'yi ilk ziyaretimde çok güzel zaman geçirdim. Türk Hava Yolları, Türkiye Golf Federasyonu ve maçları takip eden izleyiciler, organizasyonu benim için çok daha özel kıldılar. Bir sonraki turnuvada tekrar oynamak için sabırsızlanıyorum" şeklinde düşüncelerini paylaşmıştı.

Geçen yıl Antalya Golf Kulübü'nde 8 profesyonel oyuncunun mücadele ettiği ve İngiliz golfçü Justin Rose'un kazandığı turnuva, Türkiye'nin evsahipliğinde, dünya klasmanında ilk profesyonel golf turnuvası olma özelliğine sahip.

"TURKISH AIRLINES OPEN" TURNUVA PROGRAMI ŞU ŞEKİLDE GERÇEKLEŞİYOR;

7 Kasım Perşembe

" 07:15 - 16:45 Şampiyonanın 1. Turu

" 08:00 - Kapıların Açılması

" 08:45 - 10:45 Başlama Saati

" 15:45 - Takribi Bitiş

8-9 Kasım Cuma ...Cumartesi

" 07:15 - 16:45 Practice Range'in Açılması

" 08:00 - Kapıların Açılması

" 08:45 - 10:45 Başlama Saati

" 15:45 - Takribi Bitiş

10 Kasım Pazar

" 06:45 - 10:15 Practice Range'in Açılması

" 08:00 - Kapıların Açılması

" 08:15 - 10:15 Başlama Saati

" 15:15 - Takribi Bitiş

" 15:30 - Ödül Töreni (18. Yeşil)

TIGER WOODS 2.KEZ TÜRKİYE'DE

Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu "Dünyanın dört bir yanında yer alan başlıca turizm ve golf destinasyonları arasındaki itibarımızı daha üst kademelere taşıyan istek ve kararlılığımız ile tüm dünyaya duyuracağımız turnuva Türkiye'deki golf severlere harika bir hafta yaşatacak. Ayrıca, turnuva kapsamında Tiger Woods'u ikinci kez Türkiye'de görmek hepimiz için son derece keyifli olacak." dedi.

THY'NİN BÜYÜK KATKISI

Türk Hava Yolları, 2013 yılında sadece profesyonel golf ile yetinmiyor, ayrıca, dünyanın 12 farklı şehrinde gerçekleşecek amatör bir golf etkinliği olan Turkish Airlines World Golf Cup Grand Final'ı da hayata geçiriyor. Söz konusu turnuvanın önümüzdeki yıl 24 şehirde oynanması planlanıyor. Şu ana dek Dubai, Singapur, Tokyo ve Seul'de gerçekleştirilen turnuvalar, Pekin, New York, Moskova, Milano, Frankfurt, Paris, Delhi ve Londra ile devam ediyor.

VE HAMZA SAYIN'DA DEVLER ARASINDA

Türk golfünün zirvesinde yer alan ve katılodığı turnuva ve Avrupa Şampiyonalarında haklı bir başarı elde eden Hamza Sayın'da, Belek'teki bu önemli turnuvada ilk kez profesyonel hayata merhaba diyecek. Aralarında Tıger Woods gibi Dünya'nın en önemli 77 ismi arasında mücadele edecek olan Hamza Sayın'ın alacağı sonuçta merakla beklenmeye başladı.

Haberin Devamı

DHA