Gündem Toplu seks cinayetine 29 yıl

Toplu seks cinayetine 29 yıl

Paylaş
Toplu seks cinayetine 29 yıl

Adana'da eşiyle aşk yaşadığını ileri sürdüğü iş arkadaşını öldürüp, eşini de sakat bırakan Bülent Akdöner'e 29 yıl hapis cezası verildi

29 yıl Seyhan Belediyesi’nde temizlik işçisi olarak çalışan Bülent Akdöner, 2007’de iş arkadaşı Coşkun Çiçek’in oturduğu evin alt katına kiracı olarak taşındı.

İddiaya göre, bu süre içinde Bülent Akdöner’in eşi Fatma ile arkadaşı Coşkun Çiçek arasında yakınlaşma oldu. Durumu fark ederek eşini uyaran Akdöner, bir süre sonra 10 yıllık eşinin cep telefonunda arkadaşından gelen aşk mesajları bulunca, evini başka bir mahalleye taşıdı.

Bu süre içinde eşi hamile kalan Bülent Akdöner’i telefonla arayan tanımadığı bir kişi, çocuğun arkadaşı Coşkun’dan olduğunu söyledi. Bu yüzden taşınma sonrası boşanmaya karar veren Fatma Akdöner, sevgilisi Coşkun Çiçek’in tuttuğu eve taşındı.

Akdöner de, 26 Eylül 2008'de eve baskın yapıp eşi ve sevgilisine tüfekle rastgele ateş açtı. Çiçek’in öldüğü saldırıda yaralanan Fatma Akdöner de sol bacağını kaybetti.

"TOPLU SEKS YAPALIM" DEMİŞ

Adana 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde karar duruşmasına çıkan Akdöner, "Coşkun bana ‘Bu kadın ikimize de yeter. Toplu seks yapalım’ deyince kendimden geçtim. Yaralamak maksadıyla her ikisinin de ayaklarına doğru tüfekle ateş ettim. Amacım öldürmek değildi.”

Fatma Akdöner de daha önceki duruşmada eşinin evin kirasını ödeyemediği için kendisini Coşkun’a peşkeş çektiğini iddia ederek, “İkinci çocuğum da Bülent Akdöner’indir. Coşkun’la, kızım doğduktan sonra beraber oldum. Ev kirası karşılığında eşimin zorlamasıyla birlikte oldum” demişti.

Mahkeme heyeti, Bülent Akdöner’e Coşkun Çiçek’i öldürmekten 18 yıl 4 ay, eşi Fatma Akdöner’i yaralamaktan da 11 yıl 1 ay olmak üzere 29 yıl 5 ay hapis cezası verdi.

Mehmet KAYMAK/ADANA (DHA)