Magazin Topmodel adayı Türk kızına kanser teşhisi

Topmodel adayı Türk kızına kanser teşhisi

Paylaş
Topmodel adayı Türk kızına kanser teşhisi

Alman özel kanalı Pro 7'de yeni sezonuna başlayan Germany's Next Topmodel yarışmasına katılan Türk kızı Melek'e lenf bezi kanseri teşhisi koydu

Güzelliği ile herkesin sevgilisi haline gelen 19 yaşındaki genç kız dünyaca ünlü bir manken olmanın hayalini kurarken hastalığından dolayı Germany's Next Topmodel programından ayrılmak zorunda kaldı. Favoriler arasında gösterilirken daha ilk programdan yarışmadan ayrılan genç kız “Lenf bezi kanseri teşhisi koydular. İçimde yaşadıklarımı sözlere dökmem imkansız” dedi. Üç ay önce ünlü manken Heidi Klum'un sunduğu programın çekimleri başladığında Melek kendini çok iyi hissediyordu ve Heidi Klum'da Türk kızının güzelliğine hayran kaldı. “Çok güzel bir kız, harika bir fiziği var ve saçları muhteşem” diyen Heidi Klum olayı öğrenince çok üzgün olduğunu da sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Güzel yarışmacı boğazının normalden daha kalın olduğunu hissedince çekim arasında doktora gitti. Doktorun bir lenf bezi uzmanına gönderdiği Melek ağır hasta olduğunu öğrendi. Lenf bezi kanseri teşhisi konulan Stuttgart'lı kızın iyileşip iyileşemeyeceği ise belirsiz.

“Beni ölüme götürebilecek bir hastalık olduğunu biliyorum” diyen Melek, kemoterapiden ve saçlarını kaybetmekten korktuğunu da itiraf etti. Kendisine “neden ben” diye soran güzel Türk kızı aynı hastalık ile mücadele edenlere cesaret vermek için kendisine bu zor durumda kameraların eşlik etmesini istedi.

HEIDI KLUM'DAN MORAL DESTEĞİ

“İyileşeceğinize inanırsanız bunu başarırsınız ve benim hayalim bitmedi, hala yaşıyor” diyen Türk kızı mankenlik hayalini gerçekleştirmek için var gücü ile hastalığı ile savaşıyor. Konu ile ilgili manken ve sunucu Heidi Klum ise “Hepimiz onun iyileşmesini umut ediyoruz ve eğer önümüzdeki yıl yine bize katılmak isterse Melek için kapımız her zaman sonuna kadar açık” dedi.

Haberin Devamı