Türkiye (Son Dakika) Torbacılar kahvehanede çatıştı! 2 kişi hayatını kaybetti

Torbacılar kahvehanede çatıştı! 2 kişi hayatını kaybetti

Paylaş
Torbacılar kahvehanede çatıştı! 2 kişi hayatını kaybetti

Adana’da kahvehanede husumetli olan torbacılar arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Silahlı kavganın yaşandığı mahallede terör olayları ve uyuşturucu ticaretinin yoğun yaşanmasından ötürü Özel Harekat timleri de yoğun güvenlik önlemi aldı

Adana'da bir kahvehanede oturan Firari Aydemir ile Sedat Aydemir, husumetli olduğu İrfan Savar ve Ramazan Savar ile karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

YAYLIM ATEŞİ AÇTILAR

İrfan Savar ile Ramazan Savar tabancayla kahvehanede oturan Firari Aydemir ve Sedat Aydemir'e yaylım ateşi açınca onlar da karşılık verdi. Çevredeki vatandaşlar ise durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Yaralanan Firari Aydemir ile Sedat Aydemir Adana Şehir Hastanesi'ne, İrfan ve Ramazan Savar ise özel bir hastaneye kaldırıldı. Firari Aydemir ve İrfan Savar hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Firari Aydemir'in bir yakını ölüm haberini alması üzerine gözyaşlarına boğuldu.

ÖZEL HAREKAT ÖNLEM ALDI

Silahlı kavganın yaşandığı mahallede terör olayları ve uyuşturucu ticaretinin yoğun yaşanmasından ötürü Özel Harekat timleri yoğun güvenlik önlemi aldı.

Özel Harekat timlerinin güvenlik önlemlerinin ardından polis ekipleri de olay yerinde inceleme yaptı. Olay yerinde yaklaşık 40 adet boş kovan bulundu.

Haberin Devamı

İHA