Spor Toroğlu suskunluğunu bozdu

Toroğlu suskunluğunu bozdu

Paylaş
Toroğlu suskunluğunu bozdu

Digiturk'le yolları ayrılan Erman Toroğlu, bir televizyon kanalına yaşananları değerlendirdi

Konuyla ilgili şimdiye kadar hiç bir yerde konuşmayan Toroğlu, dün akşam Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu "Full Ekran" programına telefon ile bağlandı.

Digiturk Genel Müdürü Ertan Özerdem CNBC-e’de katıldığı bir programda “ Maç sonrası yayınlarda farklı bir görüntüye dönüyoruz, buna Maraton’da dahil. Bu görüntüyle Erman Bey’in tarzı uymuyor. Erman Toroğlu en azından şimdilik Lig Tv’de yok.” sözleri ile Erman Toroğlu ile yollarını ayırdıklarını resmen duyurmuş oldu.

"YAŞANANLAR TÜRKİYE GERÇEĞİ"

Konuyla ilgili şimdiye kadar hiç bir yerde konuşmayan Toroğlu, Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu "Full Ekran" programına telefon ile bağlanarak, "Bu olayın tüm ayrıntılarını çarşamba günü kendi köşemde yazacağım. Bu bir Türkiye gerçeğidir. Yazım malesef bu Türkiye gerçeğini gösterecek.

Şansal'ın 'Erman'sız Maraton yapmam' demesi önemlidir. Şansal'la dostluğumuz bitmez. Geceleri çıkıp gezmesek de bizim yıllara dayanan derin bir dostluğumuz var. Çarşamba günü bunların hepsini Hürriyet'te yazacağım.

Benim ekranda renk olduğumu söyleyenler, Maraton'a devam etmemi isteyenler de var. Herkes konuşuyor bu konuda bense çarşamba günü konuşacağım. Herkes neyin ne olduğunu o zaman görecek. Zaten sonra sana sözüm var, programına konuk olduğumda bu konuyu iyice konuşuruz." diyerek yine yorumdan uzak bir tavır sergiledi.

Haberin Devamı