Spor Torres: Şampiyonluk istiyorum

Torres: Şampiyonluk istiyorum

Paylaş
Torres: Şampiyonluk istiyorum

Fernando Torres, Chelsea'ye transfer olduktan sonra eski kulübü hakkında yaptığı açıklamalara bir yenisini daha ekledi

Transferin son gününde Liverpool'dan Chelsea'ye rekor bir bedelle transfer olan Fernando Torres, Chelsea'yi seçmesinin Liverpool'a olan sadakatindan ötürü olduğunu söyledi.

"LIVERPOOL ESKİ LIVERPOOL DEĞİL"

The Mirror'a konuşan Torres, "Manchester United'a ya da Manchester City'e gitmedim. Liverpool'a olan sadakatim nedeniyle asla böyle bir şey yapamazdım.

Ama benim ayrıldığım Liverpool', 2007'de transfer olduğum Liverpool olmaktan çok uzaktı. Ayrılan isimlere; Xabi Alonso, Mascherano, Riera ve sonra da Benitez" ifadelerini kullandı.

Son ana denk Liverpool'dan ayrılmayı aslında düşünmediğini söyleyen yıldız oyuncu, "Chelsea treni kapıya geldiğinde, bunu yakalamam gerektiğini düşündüm.

"ŞAMPİYONLUK İSTİYORUM"

Ben Premier Lig'i kazanmak istiyorum ve Chelsea, önümüzdeki 50 sene boyunca bunun için Arsenal ve United ile yarışabilecek düzeyde." dedi.

Henüz ısınamadım Yeni takımıyla henüz gol kaydedememiş olmasının alışma sürecinden kaynaklandığını dile getiren Torres, "Liverpool'dan Londra'ya gelmek zor bir iş. Şehir çok büyük, alışması zaman alıyor.

4 hafta önce Premier Lig'i ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanma şansım yoktu, ancak artık var. Her zaman ödüller kazanmak isteyen bir oyuncu oldum ve bunu Chelsea ile başaracağım" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı